Je neskutočne ako sa väčšina detí 13-17 sťažuje na to jaky maju hrozny život že by sa nejradšej zabili, zožrali by nejake lieky, podrezali, obesili, skočili z budovy, utopili... bla bla bla... ako presviedčajú iných o tom že by nikomu nechýbali. A keď sa
Tak si asi vyrastal vo veľmi dobrej rodine. Sú deti ktoré sú každý druhý deň znásilňované opitým otcom, bité opitým otcom. Sú deti ktoré chodia s modrinami pod vyhrážkou že keď o tom kecnú v škôlke/ škole dostanú ďalšie rany. Sú deti ktoré sa boja kúpať pretože ich matka topí vo vani. Divíš sa že sa chcú zabiť?? Je rozdiel nejaké 13tky s ktorými sa rozišiel mickey- mouse. Ale pravda je, že sú tínedžeri ktorí vyrastali takto, a všetko s nimi ide ďalej.
Mne skôr lezú na nervy 12-16 premachlené, revoňavkované, pre"swegované" detiská ktoré sa hrajú na vyzrelú smotánku.
ja sa s takymito samovrazdiacimi detmi nestretvam tak neviem, ale mam kamarata ktory bol najebany a z plechovky si vyrobil noz a rezal si s tym kozu na zapesti jak su zily neco jako macgyver s tou plechovkou
Ako kráne si to napísal @boolean . 13-17 paradoxne ty máš 18
A len si z toho rob srandu a smej sa , keď nevydíš na ich situáciu a takto ich súdiš, že by sa mali spamätať, facku atď. :ehm:
Ja som sem nedávno napísal tiež uvažovanie o tom...
Ak máš v živote problémy, a cítiš sa byť ukrivdený, hľadíš do budúcnosti a vidíš to čo budeš musieť znášať (a teraz nehovorím o znásilňovaní ale o psychike ktorú nám môže ktokoľvek alebo čokoľvek narušiť) a nieje to vôbec to čo by si chcel, pýtaš sa prečo to takto musí byť, prečo keď to ide/išlo /// mohlo ísť inak...
Ak nevieš pochopiť ich situáciu tak ich neodsudzuj
Aj mne lezu na nervy ludia co sa do nich neviem vžiť. Toto ale nie je ten pripad. Nieze by som sa chcel zabit alebo mal niekedy tazku depku ale niektore deti fakt potrebuju pomoc.
soplence maju všetko, od dobroty nevedia čo so sebou a potom sú tu tie satanske koncerty, skladby, ktoré dennodene bijú do ich duší zlo...
nečudujem sa že su psychický narušené, diabol ich ovláda a niči ich život....
wow
koľko kokotizmu pod jednou strechou
všetkým, čo im to lezie na nervy, alebo si myslia, že si zaslúžia preplesk, or whatever
želám vám, aby sa tak cítili vaše deti
možno potom pochopíte o čom to je
a hej, je to hrozné to niekomu želať, ale možno bude stačiť ak si to predstavíte
Autor asi myslí také tie deti čo sa chcú zabiť lebo majú inú farbu iphonu.
To čo opisuje hore je hlúposť, jednoducho sa niekto pohádal s niekym a myslí si, že ho teraz všetci nenávidia, pubertálne výlevy nebrať vážne väčšinou sú to len slová do vetra aj keď netreba nič podceňovať
Každopádne autor pravdepodobne videl detské výlevy na internete a myslel si, že to myslia vážne.
Hoc nie som psychológ, ľudia ktorý vykrikujú, že chcú spáchať samovraždu väčšinou iba hľadajú pomoc resp. chcú dať o sebe vidieť.
@jamjuch mám podobý názor nehovorím že ma také myšlienky občas neprepadnú, ale viem že to by bola chyba, ukončila by som to skôr než by som vlastne s niečím začala takže načo? vzdať sa a nič neskúsiť? prestať bojovať pred bojom? ani náhodou! sa tu budem držať zubami nechtami! viem, že v jednej situácií by som sa pokúšala zabiť, ale dúfam že tá nenastane ešte ma čaká priveľa vecí na prežitie
áno súhlasím s tým je to dosť trápne že sa v takom mladom veku chcú zabiť kvôli láske a podobným veciam ... sám som zažil že sa dievča chcelo kvôli mne zabiť ... nikomu to neprajem neviete potom čo mate robiť lebo čokoľvek spravíte ešte sa to zhorší čiže ... s takými ľuďmi na psychiatriu ...a nakoniec tam aj bola a teraz je už v poriadku " keep calm and listen to rock ! " peace M. House
@boolean kamarat nic v zlom ale ty si vazne muz? ked som pozrel na fotku tak som si povedal ze celkom pekna emacka az ked si o sebe pisal v muzskom rode tak som zostal zaskoceny
hmmm... zaujimave... ja som sa s takymi staznostami este nestretla.. resp.stretla, ale nebolo ich az tak vela.. ako poprvade aj ja som si presla niecim takym..
tiez mi byvalo vselijako (zvlast 15-17) ale na smovrazdu som veru nemyslela a nakopat take decka by nemalo ziaden efekt.. zlahcovat situaciu sa neoplati, ved na veku nezalezi, kazdy ma svoje problemy zodpovedajuce jeho veku, zivotu, okolnostiam, atd... zalezi to aj od povahy.. niekto je melancholik tak mava take blbe nalady pravidelne a nevie s nimi vacsinou nic spravit (alebo nechce), takze sebalutost vedie..
ale reci o samovrazde mozu byt len uputanim pozornosti, nemusia, a vacsinou ani nie su myslene vazne...
nie nelezie mi to na nervy pretože tým by som vlastne vyjadroval postoj že ma nezaújmajú a sú mi ukradnuté ich postoje a pocity ... a to nie je pravda...mrzí ma vždy pokial majú ludia negatívne pocity, o to horšie ak sú spoločné myšlienke samovraždy :/
ja som chcela v 12tich ? tak nejak... a myslim si ze je to vacsinou strach z dacoho... napr je to podmienene vychovou ked matka povie decku doslovne ze ho zabije ked donesie zle znamky tak sa asi neciti prijemne... (davam ten priklad pretoze vacsinu co byva byvavaju pred vysveckom) a decko sa boji a ma strach nevidi do buducnosti ze to co mu matka tak vycita nie je az take dolezite ako sa zda... ja som sa napr chcela lebo som spravila pcvnu kt sa uz nedala vratit spet a potom zas -.- jak keby raz nestacilo.. nvm ale dokazem pochopit tie pocity ak je na to dobry dvovod ak nie tiez by som to ako ty ''prefackala'' ale zas treba hladiet na to ze za to z velkej casti moze vychova rodicov a okolia -.- by bolo treba prefackat aj ich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@hoperpohroma
Mne skôr lezú na nervy 12-16 premachlené, revoňavkované, pre"swegované" detiská ktoré sa hrajú na vyzrelú smotánku.
a @3 rozumne napísala
Ale zas takéto deti mlčia a nič nevravia.
A len si z toho rob srandu a smej sa , keď nevydíš na ich situáciu a takto ich súdiš, že by sa mali spamätať, facku atď. :ehm:
Ja som sem nedávno napísal tiež uvažovanie o tom...
Ak máš v živote problémy, a cítiš sa byť ukrivdený, hľadíš do budúcnosti a vidíš to čo budeš musieť znášať (a teraz nehovorím o znásilňovaní ale o psychike ktorú nám môže ktokoľvek alebo čokoľvek narušiť) a nieje to vôbec to čo by si chcel, pýtaš sa prečo to takto musí byť, prečo keď to ide/išlo /// mohlo ísť inak...
Ak nevieš pochopiť ich situáciu tak ich neodsudzuj
nečudujem sa že su psychický narušené, diabol ich ovláda a niči ich život....
koľko kokotizmu pod jednou strechou
všetkým, čo im to lezie na nervy, alebo si myslia, že si zaslúžia preplesk, or whatever
želám vám, aby sa tak cítili vaše deti
možno potom pochopíte o čom to je
a hej, je to hrozné to niekomu želať, ale možno bude stačiť ak si to predstavíte
To čo opisuje hore je hlúposť, jednoducho sa niekto pohádal s niekym a myslí si, že ho teraz všetci nenávidia, pubertálne výlevy nebrať vážne väčšinou sú to len slová do vetra aj keď netreba nič podceňovať
Každopádne autor pravdepodobne videl detské výlevy na internete a myslel si, že to myslia vážne.
Hoc nie som psychológ, ľudia ktorý vykrikujú, že chcú spáchať samovraždu väčšinou iba hľadajú pomoc resp. chcú dať o sebe vidieť.
ale reci o samovrazde mozu byt len uputanim pozornosti, nemusia, a vacsinou ani nie su myslene vazne...
@lepka - no presne tak som to myslel... nabuduce sa musim vyjadrovať jasnejšie...