hej totálne.. alebo keď sa začne na niečom z mojej slohovej práce smiať z môjho života, čo bolo pre mňa trápením.. máme jednu takú sprostú učiteľku.. alebo na spolužiačku tiež úplne ešte horšie veci hovorila pred celou triedou, ja neviem či by som to zvládla psychicky na jej mieste.. to by učitelia nemali robiť
vacsinou dokazem ludom slusne nalozit, bohuzial aj ucitelom ked am naseru (aj to sa mi stalo, ale ta ma nastastie nerozoberala pred celou triedou), cize myslim si ze by ich to rychlo preslo
kazdopadne, na tejto skole sa mi nic take nedialo a ani si neviem predstavit preco by sa malo.. a na minulej skole sa ma raz jedna mlada ucitelka zastala, to bolo zlate
Nehanbim sa za nič, ale každopadne, žiadny učitel nevie o mne ani trochu, maximálne by si mohol domýšlat a vymýšlat a na tom by som sa zasmial A v triede sme v pohode kolektív.
osobne o mne nič nevedia čiže mi je to fuk ale máme taku *ebnutú učitelku ktorá v triede preberala ešte aj pohreb spolužiakovho strýka, najradšej by som je vynadala do piče keď sa ho pýtala že ako zomrel ...... ale to je tým že celý život žije sama ešte aj pes jej radšej zdochol ako by mal byť s ňou, a tak si to vybíja na nás
Zažívam skoro vždy pri jednej učke, ale vždy jej nejako vtipne odpoviem na to Škoda len, že smiech mojich polužiakov si vysvetlí tak, že vyhrala ona, ale...
@avieabbey asi tak.. my sme mali napisat beletrizovany zivotopis, a oficialne ho ma citat len ucitelka.. lenze ked je to pica a este sa zacne smiat na niecom smutnom co napisem o svojom zivote pre celou triedou... moc
Ešte sa mi to nestalo a kebyže sa niečo také stane tak by som dotyčnému vyučujúcemu bola schopná prípadne aj vlepiť okrem toho že by si odo mňa niečo "pekné" vypočul.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
kazdopadne, na tejto skole sa mi nic take nedialo a ani si neviem predstavit preco by sa malo.. a na minulej skole sa ma raz jedna mlada ucitelka zastala, to bolo zlate