Jedna časť v najväčších kriminálnych prípadoch Slovenska bola o paranoidnom typkovy, ktorý mal podobne záchvaty ako tu v posledných dňoch torpedo, a dosť rýchlo sa to vystupnovalo k tomu, že nielen okolie, Američania a neviem kto ešte, po ňom idú, ale začal podozrievať aj svoju rodinu, ktorá sa mu len snažila pomôcť, ale žiaľ, mali iný názor ako on, tak boli pre neho tiež zaplatený fašisti, ktorí ho chcú zničiť. Skončilo to tak, že vystrielal celú rodinu.
Z posledných torpedovych komentárov mam pocit, že dopadne rovnako. Každý jeden jeho koment mi pripomenul tento príbeh a to som ho fakt pozerala hrozne dávno
Úprimne mi je ľúto ľudí, ktorí s ním musia žiť v reálnom svete
@passerine@5
"Skončilo to tak, že vystrielal celú rodinu"
hej, to je to jedno percento o ktorom sa dozvieš.
zvyšných 99% chlapov s psychickými problémami sa len potichu zabije a dozvie sa to až polícia keď sa susedia začnú sťažovať že z vedľajšieho bytu hrozne smrdí pokazené mäso.
@kobra@13 okej, sorry, 99% z tých čo sa psychické problémy rozhodnú riešiť násilím, či už voči okoliu alebo sebe, ho rieši potichu násilím voči sebe.
nevykúzlil, je to taký približný odhad, nechce sa mi prepočítavať štatistiky aby som sa dopracoval k reálnemu číslu, keď sa bude aj tak líšiť o 5?j tak je to každému jedno.
" torpedo rovnako ako ty dlhodobo odmieta psychologickú pomoc"
a ty si nás stretol že vieš tak veľa o našich životoch, a čo sme skúšali či neskúšali, či odmietali?
@warble@16 taky ten jeho osobity humor a nadhlad a ze vzdy bol ku mne velmi mily a pozorny. Proste sme si velmi rozumeli a vzdy ma dokazal svojimi prispevkami rozveselit, aj ked mi bolo zle. Vsetko to znicil hlupy covid
@kobra@19 mne zalezi len na jedinom - aky je kto clovek. A ja som bola vzdy v tom, ze on je dobry clovek. Nevadilo mi, ze mame uplne opacne politicke nazory a ani jemu nie. Zlom bolo ockovanie. Mne sice nevadilo, ze on ma iny nazor, ale jemu ano ale nastastie sme priatelia aspon na FB, ak si ma neodstranil teda. Lenze ja FB absolutne nepouzivam a nechce sa mi tam prihlasovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Z posledných torpedovych komentárov mam pocit, že dopadne rovnako. Každý jeden jeho koment mi pripomenul tento príbeh a to som ho fakt pozerala hrozne dávno
Úprimne mi je ľúto ľudí, ktorí s ním musia žiť v reálnom svete
"Skončilo to tak, že vystrielal celú rodinu"
hej, to je to jedno percento o ktorom sa dozvieš.
zvyšných 99% chlapov s psychickými problémami sa len potichu zabije a dozvie sa to až polícia keď sa susedia začnú sťažovať že z vedľajšieho bytu hrozne smrdí pokazené mäso.
nevykúzlil, je to taký približný odhad, nechce sa mi prepočítavať štatistiky aby som sa dopracoval k reálnemu číslu, keď sa bude aj tak líšiť o 5?j tak je to každému jedno.
" torpedo rovnako ako ty dlhodobo odmieta psychologickú pomoc"
a ty si nás stretol že vieš tak veľa o našich životoch, a čo sme skúšali či neskúšali, či odmietali?
snad ta to rozosmialo rovnako, ako ked to napissal torpedo.
uzasny vtip a nadhlad