mám dpš, aj som to skúšala na praxi, kde som odučila 20 hodín, aj mi to šlo, ale ak by som mala odučiť 30 hod. týždenne, tak nwm, na vysokej je výhoda, že je to viac rôznorodé ako ZŠ a SŠ, nie je tam veľká zodpovednosť a je to nielen o učení + navyše som ambivert, čiže sem tam chcem decká (dospelé v mojom prípade) a sem tam sa zašiť do kancelárie, takže profesiu čisto s deckami by som rovnako nezvládla ako napr. účtovníctvo
tiež som si to kedysi nevedela predstaviť.. but here I am
je to do istej miery vykročenie z komfortnej zóny a pomôže ti to v sebe odhaliť aj také osobnostné črty, o ktorých si ani nevedela, že ich máš
neviem, ale prikláňam sa skôr k tomu, že nie, keďže k tomu nemám vzťah a nikdy ma to nelákalo.. ale myslím si, že dať si na poriadok nejakých 12ročných smradov by som nemala problém
@10 inak toto je smutné, aj my sme mali pár učiteliek, ktorým sme strašne skákali po hlave a ony to vôbec nedávali.. jednej matikárke spolužiak hodil na hodine do triedy piráta, jedna naša triedna mala pravidelne na našich hodinách meltdown o tom, akí sme "drbnutí" a nezvládnuteľní a našli sme jej v skrini prášky na nervy.. jeden spolužiak dokonca tak trochu šikanoval babku nejakého prváka.. akože si z nej robil srandu trochu nepotričným spôsobom, doberal si ju, keď mala nový účes jej hovoril, že je fešanda a mňa šikanovali učiteľky za to, že som mala románik s holkou
moja predstava je asi taká, že by mi hrablo na mozog ja sa viem strašne rýchlo "presimulovať" a predstava chodiť nonstop do triedy, kde behá a jačí 20+ ľudí naraz je na porazenie
tiež si to viem predstaviť asi skôr ako asistentka na vš, ale neprednášala by som ani za milión
a teda ja som aj strašne súcitný človek. Mne by bolo všetkých hrozne ľúto, že tam musia sedieť a učiť sa práve môj predmet, práve mojim spôsobom, možno v čase, kedy by najradšej spali
Malokto si uvedomuje aka je profesia ucitela psychicky narocna. Este narocnejsou ju vsak robi fakt, ze rodia miluju a obranuju svojich zasranov, ktori v skole vyvadzaju a navyse sa doma o uciteloch ponizujuco vyjadruju. Ucitel by mal byt vazenou osobou ako bolo volakedy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
je to do istej miery vykročenie z komfortnej zóny a pomôže ti to v sebe odhaliť aj také osobnostné črty, o ktorých si ani nevedela, že ich máš
@10 inak toto je smutné, aj my sme mali pár učiteliek, ktorým sme strašne skákali po hlave a ony to vôbec nedávali.. jednej matikárke spolužiak hodil na hodine do triedy piráta, jedna naša triedna mala pravidelne na našich hodinách meltdown o tom, akí sme "drbnutí" a nezvládnuteľní a našli sme jej v skrini prášky na nervy.. jeden spolužiak dokonca tak trochu šikanoval babku nejakého prváka.. akože si z nej robil srandu trochu nepotričným spôsobom, doberal si ju, keď mala nový účes jej hovoril, že je fešanda a mňa šikanovali učiteľky za to, že som mala románik s holkou
tiež si to viem predstaviť asi skôr ako asistentka na vš, ale neprednášala by som ani za milión
u mna boli ucitelia dost doleziti v zivote a zohravali role models, formovali moju osobnost ak svetonazor. aj na zs aj na ss
mala som na nich stastie