Čiže mám na pravom zápästí znamienko a podľa toho to viem. Keď si ho nevidím, tak mi to značne trvá, ale v prvom momente nemám šajnu, kde je vpravo a vľavo.
Po skúške z autoškoly, kde sa na mňa sympatický mladý policajt pozeral ako na retardovanú, keď som v strese išla bočiť doľava keď mi povedal že mám odbočiť vpravo, som sa to naučila rozoznávať.
presne toto som myslel... Počul som od niekoho pomôcku ako rýchlo zostiť že ľavá ruká je tá ktorou sa dá pri pravouhlom postavení palca oproti ukazováku vytvoriť "L" pričom je ruka dlaňou nadol...
Ja to rozlišujem podľa toho že ktorou rukou píšem. Ale keď mi niekto napr. povie že sa mám pozrieť do ľava tak si to rýchlo neviem uvedomiť a urobím to zle.
pravidelne.
najkrajšie bolo, keď som navigovala kamarátku v aute do Brna, zahlásila som jej, že má odbočiť doľava (namiesto doprava) a ona zabočila doprava, lebo si tie strany tiež mýli
akože, viem, kde je pravá/ľavá ruka, viem sa dokonca aj orientovať bez problémov (už konečne ), ale jednoducho keď sa kukám pred seba, tak ľavá strana mi príde dosť logicky pravá a nechápem prečo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Čiže mám na pravom zápästí znamienko a podľa toho to viem. Keď si ho nevidím, tak mi to značne trvá, ale v prvom momente nemám šajnu, kde je vpravo a vľavo.
for dummies
ale tak ja sa mýlim na iných veciach zase
najkrajšie bolo, keď som navigovala kamarátku v aute do Brna, zahlásila som jej, že má odbočiť doľava (namiesto doprava) a ona zabočila doprava, lebo si tie strany tiež mýli
akože, viem, kde je pravá/ľavá ruka, viem sa dokonca aj orientovať bez problémov (už konečne ), ale jednoducho keď sa kukám pred seba, tak ľavá strana mi príde dosť logicky pravá a nechápem prečo