@baggy veľa ľudí sa sťažuje, ako vyzerá na fotkách, lebo na seba nie sú zvyknutí takto pozerať. bežne sa na seba dívajú v zrkadle a tam je obraz otočený.
V zrkadle vidíš svoj zrkadlový obraz, opačný ako na fotke, to preto vyzeráme inak...
A preto sa nám fotky nepáčia, lebo my sa tak vlastne skoro nikdy nevidíme, sme zvyknutí na ten opačný obraz, pričom ostatní nás poznajú takých, ako sme na fotke.
.. jj, v zrkadle si pripadam pekna (ak je dobre svetlo ) a na fotke otras.. len malokedy sa mi podaria pekne fotky, aj ked niektori hovoria, ze som fotogeniska, blbost..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A u mňa je to divné niekedy ked sa pozerám do zrkadla poviem si že vypadam normálne a inokedy ma ide one že ako to vyzerám a to behom polhodiny
Zato v blízkosti foťáku dostávam kŕč do sánky, tik do hornej pery a strašne škúlim (true story)
A preto sa nám fotky nepáčia, lebo my sa tak vlastne skoro nikdy nevidíme, sme zvyknutí na ten opačný obraz, pričom ostatní nás poznajú takých, ako sme na fotke.
@1