ja mam na strednej neporovnatelne lepsie vztahy so spoluziakmi nez na zakladke....na zakladke som sa rozpraval s 4 ludmi a ostatnych som trpel...lebo mali IQ
ja mam na strednej neporovnatelne lepsie vztahy so spoluziakmi nez na zakladke....na zakladke som sa rozpraval s 4 ludmi a ostatnych som trpel...lebo mali IQ
ja mam na strednej neporovnatelne lepsie vztahy so spoluziakmi nez na zakladke....na zakladke som sa rozpraval s 4 ludmi a ostatnych som trpel...lebo mali IQ mensie ako 80....a na strednej su vsetci uplne fajn a s nikym nemam ziaden vacsi problem...
@johaness aj v mojom to tak je, keďže na ZŠ bolo veľa zlých ľudí, celkovo sme boli zlý kolektív, a hlavne bolo tam strašne veľa stupídynch ľudí, hiphoperov, kt. si mysleli že sú "pánmi" lebo majú všetko Nike na strednej je to o dosť lepšie už tam nie sú takí trapáci
to co vravi @9 ....uz po prvom polroku na ss som si uvedomila ze sa to neda porovnat,ja som sla na bilingvalne z osmej triedy,a ked som prisla raz pozriet byvalu triednu na zs tak som normalne nechapala co tam ti moji byvali spoluziaci dorábali,na ss mi to pride vsetko take serioznejsie aj vztahy su uplne ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ja mam na strednej neporovnatelne lepsie vztahy so spoluziakmi nez na zakladke....na zakladke som sa rozpraval s 4 ludmi a ostatnych som trpel...lebo mali IQ mensie ako 80....a na strednej su vsetci uplne fajn a s nikym nemam ziaden vacsi problem...
Úplne súhlasím. Bez ohladu na IQ sa teraz bavime všetci so všetkymi..