v poslednej dobe som ju zhodou okolností nevidela.... to asi preto že telku som nemala pustenú... hm... čo ja viem .. už dlho.. takže ešte sa to dá, ale časom ma určite prestane baviť
ta reklama sa mi paci, zatial sa to da, ale urcite mi to o chvilu zacne liezt na mozog tak ako aj minulorocne reklamy, ktore sa mi zazocatiaku zapacili ...
Ta reklama je strasne sexualna a ta baba v tej reklame mohla mat sotva 15 (podla vyzoru) ak ne menej, tak potom sa cudujte ze ta dnesna mladez furt chce len jebat
@26 tak prrr! sexualne je len tvoje vnimanie tej reklamy. ja, ked niekto povie pocas toho, ako na pozadi znie Do mesta Betlema (hoci text zahadne nahradili neartikulovanymi zvukmi.. , ci ma napustit vanu, pomyslim na to, ze do nej isto chce dat kupeneho kapra...neviem, co je na tom sexualne. ci to ta dnesna mladez je az tak skazena, ze trtkava i kapry?
btw, tej reklamy sa nezastavam, nemam ju dako rad, ale telku nekukam, takze mi ani nevadi.
@smichi tak ale to je cosi ine - rodicia uz podistým majú niekolkorocne sexualne skusenosti, ich moze napadnut taka asociacia..ale patnastrocna dievcina a jej priatel? nonsens! myslia na kapra.
videla som ju asi trkrat, takze sa mi este zda vtipna. ale menej vtipne mi prislo, ked som dnes pocuvala hodinu v cakarni u lekara male ciganca ako si spieva stale dokolecka "ahoj kikus, ahoj kikus, ahoj kikus, ahoj kikus.."
Keďže od vtedy,čo ju začali tak viac vysielať som nebola ani na krok z domu,neviem či si ju všetci moji spolužiaci pospevujú a tak,ale také veci ma skôr chytia ako začnú liezť na nervy.
zatiaľ ešte nije ale zachvíľu to príde .. ale aj tak nič nemôže prekonať pesničku z minulého roku ktorú mám stále vrytú do pamäti lebo ju všetci poznali lepšie jak slovenskú hymnu .. a to : vianoce šalala nepípa mobil som zúfala... : smiley:
no mne to leze na nervy, lebo mi to malý bráchovia vyspevujú stále pri ušoch..a teraz keď som bola chorá, a stále to na mňa hučalo z telky mi to už leze na nervy duplom
nievadila by mi keby ju zacali vysielat v decembri. lenze oni s tym zacali uz v oktrobi ! a teraz budeme do konca janurara (minimalne) pocuvat "ahoj kikus"
a inak nechcem to sem davat ako reklamu ale ak je niekto z vas ktori ste aj na facebooku proti tymto vianocnym reklamam (ktore bohuzial zacinaju vysielat stale skorej a skorej....ved v 2015 budu chodit taketo reklami v lete !) tak ma prosim podporte a na facebooku sa stante fanusikmi
ja uz to nemozem kukat mam zachvaty pri tom umrem asi neeeeeeeee pomoooooc minuly rok som tiez nemal moc rad vianoce sa la la ale ked na ne spravili parodie tak sa mi zalubili ale toto neeee tento rok sa to fakt nedaaaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Mne sa to lubi
chytľavé
Kam sa to hrabe na Ivanu Christovú a zubnú pastu Sensodyne..
P.S.: @21
btw, tej reklamy sa nezastavam, nemam ju dako rad, ale telku nekukam, takze mi ani nevadi.
Kazdopadne ta raklama je brutalne sexualna pre kazdeho co si vie vsimat detaily, alebo len jednoducho vsade vidi sex
Ale nebudem dalej o tom diskutovat, uz sa povedalo vsetko co sa k tomu povedat dalo.
Keďže od vtedy,čo ju začali tak viac vysielať som nebola ani na krok z domu,neviem či si ju všetci moji spolužiaci pospevujú a tak,ale také veci ma skôr chytia ako začnú liezť na nervy.
Ja by som ju pozeral ešte 100x dookola ,potom by mi to išlo na nervy ...teraz už nie
a inak nechcem to sem davat ako reklamu ale ak je niekto z vas ktori ste aj na facebooku proti tymto vianocnym reklamam (ktore bohuzial zacinaju vysielat stale skorej a skorej....ved v 2015 budu chodit taketo reklami v lete !) tak ma prosim podporte a na facebooku sa stante fanusikmi
"Vianočné reklamy až na vianoce"
dakujem
ale aj tak najviac sa mi teraz paci
chcela by som vediet co tam je za pesnicka.. ak to viete pls napiste mi to do TSky
a najlepsie reklamy mal kedysi orange na cele s touto
ta ma nikdy neomrzela
Ahoj Aďuš naši išli na víkend preč, sviečky som už zohnal mám napustiť vaňu? Tvoj Maťo...