Pre všetkých som napísal blog, ako si vrátiť svoj pôvodný obsah späť. Dúfam, že vám to pomôže, dokým sa úplne neodstráni problém / hack útok na birdz, ktorý nastal.
hmm, este tak rozmyslam ci boli nejake veci aj ukradnute, ako napr emailove adresy a icq cisla? pre taky spambot hotova pochutka... nejake informacie @admin ?
@Lovelygirl no uz len mi povedz kto si ide pozerat tvoju vahu/vysku na birdzi to sa robi na pokeci ked chcu sex cez webku mne skor vadi ze mi to zmenilo pohlavie... ale bolo to bezbolestne (uz ho mam svojpomocne naspet
@pentik na neznamu osobu... urcite niekde budu IP aj ked predpokladam ze sa skryval minimalne za proxy ak nahodou nie cez VPN tunel... a za trestne oznamenie nic nedas Keby to bolo na mne tak dam...
@reddwarf55555 Uvidíme , určite tu bude o tom nejaký blog alebo oznámenie ako to dopadlo , ale pochybujem že sa nájde vynník , na taký velký web ako je tento by nešiel hociaký týpek z IPčkou
predstavte si situáciu, že by sa týmto hackerským útokom vymazali (vynulovali) všetky hondoty tajných číšel a každý by bol na rovnakej úrovni (ešte nemá status), to by bolo zaujímavé sledovať, kto sa ako rýchlo dostane vyššie...
venujem ti ešte pár písmen..... ja viem o čo ti ide. akože si strašne nad vecou, že je to len internet, a teba to nezaujíma. uhm. jasné. chladná hlava, a všetci ostatní, to sú len chúdence žijúce pre svoj interný internetový svet. ok, mysli si. mne je šuma fuk, čo máš v tej svojej zvrátenej prechlastanej hlave. "NElieč to". lebo pripravíš o zdravý rozum všetkých lekárov, odborníkov na psychické poruchy. a to slovenské zdravotníctvo skutočne nepotrebuje.
mne je ten profil ukradnutý. keby som chcela, niekde v starých dokumentoch ho určite ešte nájdem savenutý. ale ako vidíš, moja "posadnutosť" skončila len pri tom, že si vážim svoje myšlienky.
ale pozri sa na to takto..taka zmena pohlavia to podla mna určite nie je lacná záležitosť ..a ty si ju mal friško,lacno a bezbolestne..no čo viac si človek može priať?
"rozkopala by som hlavu chujovi debilnému, čo mi odjebal niekam dpč celý môj profil kua..."
jak ty mozes byt admin? to co je za uroven?
ZNOVA - nie som nad vecou, nerobim sa inteligent, nerobim sa dospely, nerobim sa nikym, nemyslim si, ze STE CHUDENCE, nikde to nepisem - to si vsetko domyslate (niektori) vy, vdaka vasmu nizkeho IQ, vdaka tomu, ze mate problem chapat pisany text a mate spomalene logicke myslenie..
som admin, lebo sa na to hodím. som spravodlivá, múdra, a iq mám vysoko nadpriemerné. mám to potvrdené od kompetentných, takže nemaj obavu. ešte viem byť aj veľmi empatická a asertívna, keď uznám, že je na to vhodná chvíľa, a taktiež som občas sarkastická a zlá, keď je druhá strana evidentne pod moju úroveň. som so svojou povahou celkovo spokojná a nemenila by som. až na ten krivý nos som celkom vyrovnaná osoba. čo mi vlastne vadí len keď ide o rovné vlasy. tie by som menila, tie by som chcela kučeravé.
@luc.ka mudry clovek si nikdy nepovie, ze je mudry.. inteligentny clovek si nikdy nepovie, aky je inteligentny.. je to s tebou asi tak, ako napisal hajzelodkosti..
@luc.ka jaj ta sebechvala verim,ze to bolo myslene sarkasticvky , inak krasny avatar a maj chladnu hlavu,cim viac budes reagovat, tym viac bude pisat, proste ignor
@Luc.ka ironia? zrazu...nic proti tebe, nepoznam ta, ale po pravde tvoja inteligencia je na mile daleko pretoze keby si mala iq na mile daleko tak tu nesedis a robis uplne nie co ine...co je to nadpriemerne? 120? - 130? hahaha porozpravaj si
Paráda - nejaký trinásťročný chalan sa isto zajtra bude v škole vychvaľovať že nám to tu povymazával - a možno ani sám nevedel ako sa mu to podarilo To sme teda dopadli...
Ale no nič - oprava webky mi trvala dve minúty - to ma nezabilo...
@Lovelygirl ummm, napriklad penis? ten mi nastastie ostal, lebo ako isto vies ta zmena pohlavia bola len fikcia nie naozaj! preboha nemyslis si hadam ze som transvestita ze nie?
@Xhtml je ti jasne ze aj keby si mal pravdu (necital som prispevky tak nehodnotim) tak nemas co vyhrat? tie prispevky nemaju nijaky zmysel len ten ze potom na teba bude reagovat 5 dalsich ludi, pravdepodobne dost podrazdene
Ked mi nahodou padne server a domena » www.csshrou.sk/... , ktoru ti sponzorujem aj s hostingom, tak hned sa pytas co s tym je, kedy to pojde, preco to nejde, ci o tom viem...
Odteraz ti VZDY odpisem "nie je to tvoj dom, ani nic, je to internet, ved je to len internet..."
zase sa nam tu deti posekali..... no zbohom..... @xhtml blahozelam podarilo sa ti nasrat @tomas a,,,
ked som si presiel tuto diskusiu mam dost.... deti sa hasteria ako male....
@xhtml ani mne @luc.ka nesadla ale za to si notvorim chlebnik a vypustim vsetku expresivnu slovnu zasobu... trocha tolerancie by ti nezaskodilo... ak totiz zabudas kazdy ma pravo slobodne vyjadrit svoj nazor, na to diskusie a fora su... System- toto sa mi od neho nepaci tak ho zhodim je dost detinsky. Predpokladam ze toto forum videlo 100-200-300 Birdzakov ale jediny kto si tu musel najst vhodny boxovaci mech na svoje emocie si ty. Neobranujem luc.ku ani nic podobne, osobne ani mne moc nesedi, len sa mi nepaci tvoja prchka reakcia. Vidim ju ako zbytocnu..
nechce sa mi vypĺňať profil, nechce sa mi ondieť s jeho vracaním podľa @tenpatic. Dúfam, že mi ho vrátite späť, podobne aj ostatným. Ak nie, pochybujem, že ho opäť vyplním.
noo heh napriklad... len fikcia? no dobre nee neboooj nemyslím si že si tranzvestita v pohode ale musim dodať že ak by tá fikčná premena dopadla uspešne tak už by si sa za tranzvestitu rátať nemohol alebo hej?noo ted som si nie celkom istá aké sú presne pravidla čo mať musíš a čo nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
101 komentov
Pre všetkých som napísal blog, ako si vrátiť svoj pôvodný obsah späť. Dúfam, že vám to pomôže, dokým sa úplne neodstráni problém / hack útok na birdz, ktorý nastal.
www.birdz.sk/webka/tenpatic/blog/ako-rychlo-vratit-spat-svoj-poskodeny-pr/75948-blogspot.html
no jo krásne stručné..len mne sa zdá,že mi tam ted niekto pridal nejaké to kilečko naviac...s výškou som spokojná..to možem v pohode modelku robiť
bol síce stručný, ale krásny. najkrajší.
lebo môj profil, na ktorom som pracoval počas mojho pobytu in hospital mi stál za to, aby som neikomu niečo "pekne" povedal... (poprípade urobil )
Kazdopadne, chcel by som sa spytat veducich, do akej miery hrozil unik hesiel.
Dakujem.
- heslá NIE SÚ uložené v databáze
- heslá sú zašifrované a zároveň sú uložené úplne inde.
a udas ho za zmenu vahy v profile?
P.S.. Keď už sa chceš hrať na dospelejšieho a inteligentnejšieho, tak sa podľa toho aj správaj...
@luc.ka liec to
taketo na birdz a vobec nepatri
ja sa NEHRAM na inteligentnejsieho a pod.. ak si toto myslis, ja neviem.. to ako vy rozmyslate, vy popletenci cudacky
mne je ten profil ukradnutý. keby som chcela, niekde v starých dokumentoch ho určite ešte nájdem savenutý. ale ako vidíš, moja "posadnutosť" skončila len pri tom, že si vážim svoje myšlienky.
dobrú noc ty idiot.
heh tiež pravda
ale pozri sa na to takto..taka zmena pohlavia to podla mna určite nie je lacná záležitosť ..a ty si ju mal friško,lacno a bezbolestne..no čo viac si človek može priať?
"rozkopala by som hlavu chujovi debilnému, čo mi odjebal niekam dpč celý môj profil kua..."
jak ty mozes byt admin? to co je za uroven?
ZNOVA - nie som nad vecou, nerobim sa inteligent, nerobim sa dospely, nerobim sa nikym, nemyslim si, ze STE CHUDENCE, nikde to nepisem - to si vsetko domyslate (niektori) vy, vdaka vasmu nizkeho IQ, vdaka tomu, ze mate problem chapat pisany text a mate spomalene logicke myslenie..
"ok, prepac, koncim.. prehnal som moja chyba "
=D suhlasim.. ja aj ked si uvedomujem svoje prednosti aspon sa nimi nechvalim...
rob so sebou nieco
ironiu pouzivam viac nez casto v komunikacii ale hento mi zrovna ironicke neprislo..skor arogantne a nafukane =D
Ale no nič - oprava webky mi trvala dve minúty - to ma nezabilo...
ano, ludi vzdy zerie (doslova maju nervy) pravda
@Xhtml je ti jasne ze aj keby si mal pravdu (necital som prispevky tak nehodnotim) tak nemas co vyhrat? tie prispevky nemaju nijaky zmysel len ten ze potom na teba bude reagovat 5 dalsich ludi, pravdepodobne dost podrazdene
Ked mi nahodou padne server a domena » www.csshrou.sk/... , ktoru ti sponzorujem aj s hostingom, tak hned sa pytas co s tym je, kedy to pojde, preco to nejde, ci o tom viem...
Odteraz ti VZDY odpisem "nie je to tvoj dom, ani nic, je to internet, ved je to len internet..."
ked som si presiel tuto diskusiu mam dost.... deti sa hasteria ako male....
@xhtml ani mne @luc.ka nesadla ale za to si notvorim chlebnik a vypustim vsetku expresivnu slovnu zasobu... trocha tolerancie by ti nezaskodilo... ak totiz zabudas kazdy ma pravo slobodne vyjadrit svoj nazor, na to diskusie a fora su... System- toto sa mi od neho nepaci tak ho zhodim je dost detinsky. Predpokladam ze toto forum videlo 100-200-300 Birdzakov ale jediny kto si tu musel najst vhodny boxovaci mech na svoje emocie si ty. Neobranujem luc.ku ani nic podobne, osobne ani mne moc nesedi, len sa mi nepaci tvoja prchka reakcia. Vidim ju ako zbytocnu..
nechce sa mi vypĺňať profil, nechce sa mi ondieť s jeho vracaním podľa @tenpatic. Dúfam, že mi ho vrátite späť, podobne aj ostatným. Ak nie, pochybujem, že ho opäť vyplním.
Dik.
@tomas mas pravdu.. kus mi na tom zalezi ..
ale inak tvoj príspevok vyznieva celkom múdro
noo heh napriklad... len fikcia? no dobre nee neboooj nemyslím si že si tranzvestita v pohode ale musim dodať že ak by tá fikčná premena dopadla uspešne tak už by si sa za tranzvestitu rátať nemohol alebo hej?noo ted som si nie celkom istá aké sú presne pravidla čo mať musíš a čo nie
@Bluepanter dakujem.