Môže ale nemusí ...Raz som mala podráždený slepák a bola to tiež taká bolesť...Pichanie na pravej strane... Alebo aj asi 4 mesiace dozadu som mala fakt neznesiteľné bolesti pri slepáku a potom mi zistili, že mám pomotané uzliny ... Ale choroba neviem...
@creobrotergemmatus tak podľa mňa k lekárovi by rozhodne trebalo zájsť veď neznamená,že to budú musieť hneď operovať...ale aspoň by urobili vyšetrenie a zistili v akom je to stave...a aj keby operácia dnes sa apendix už zväčša operuje laparoskopicky takže no problem
@matheusko ano pichalo a po nejakom čase prestane ani si to neuvedomujem, ale myslel som či to nebude aj pečeň, ked si občas s chalanmi uhneme na chate, baby su zásadove nechcu piť
@ creobrotergemmatus je len tak pomimo,keď chceš na niekoho reagovať tak daj @ 15matka14 (bez medzery) aby mi to ukázalo na môj birdz...pretože ani by som si nevšimla,že ne mňa reaguješ,iba náhodne som to zistila keď som omylom zvova otvorila túto diskusiu...
ale ak sa bojíš, že máš niečo so slepakom, tak si stup na malý stolček a zoskoč dole.. ak ťa to tam pichne, na pravej strane dole, tak pravdepodobne niečo s ním bude. a doktor.
@mrnesmely a ty si toho zajka mal rad alebo ako, ked ho tu spomýnaš bol to vraj gay ale so mna ho nespraviš lebo ja mám rád dlhovlasé, malé, zlaté skromné veveričky, páááááááááááááááááááá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Chod ku doktorovi.
choď k doktorovi
ja ked som mala zapaleny slepak nemohla som ani pit lebo aj to som vyvracala.. tak zle na tom asi nebudes
ale ak sa bojíš, že máš niečo so slepakom, tak si stup na malý stolček a zoskoč dole.. ak ťa to tam pichne, na pravej strane dole, tak pravdepodobne niečo s ním bude. a doktor.