Aj keby, bolo by im to prd platné. JA na tú školu budem chodiť, nie ONI. Preto považujem za prirodzené, že si ju JA vyberiem a nikto mi do toho nebude pindať.
No stalo sa... no.
Preto som namiesto na strednú umeleckú, šla na gympel.
Ale čo sa týka výšky, aj keby mamu porazilo, na ekonomickú ani nepáchnem.
mama ma nutila ist na gympel ... aj tak jej to bolo prd platne, lebo som išla na pedagogicku aj ked s tým z rodiny nikto nesuhlasil a teraz lutujem, že som na intraku, že som tolko od domu a že nechodim na gympel...a ked si predtavím, že budem robiť niekde zo seba učitelsku pičku, za 500 eur, ktoru nikto nerespektuje, tak sa mi zdvíha žaludok, a plačem do vankusa, prečo som neišla na gympel... toť k tomu..
Tatko so mnou len prediskutoval, že vzhľadom k jeho túžbe mať inteligentné deti si nie je istý, či je konzervatórium správnou voľbou, keďže môj brat už chodil na hokejovú školu
ja som si školu vybrala sama, ale nemám ju ešte dokončenú. s otcom zvádzame už od augusta veľké boje o tom, či to dokončím alebo nie a ide ho poraziť vždy, keď spomeniem moju vysnenú hudobnú produkciu.
takže on ma tam skôr nechce pustiť a snaží sa mi nanútiť právo
no nastastie som si skolu vybrala sama, ale je pravda ze keby niet ich prisnych pohladov tak by som tu skolu nedotiahla ani tam, kam som ju dotiahla... nenutia ma chodit na skolu na ktoru nechcem chodit, oni skratka vytvaraju na mna tlak, aby som na nejaku skolu chodila ale v celkovom dosledku som im za to vdacna
naši len nechceli aby som šla na nejakú obchodnú alebo hotelovú. A vlastne tam som ísť ani nechcela. Vlastne, chcel ma dať buď na bilingválny gympel alebo na grafika dig. médií, kde som teraz. A neľutujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
No stalo sa... no.
Preto som namiesto na strednú umeleckú, šla na gympel.
Ale čo sa týka výšky, aj keby mamu porazilo, na ekonomickú ani nepáchnem.
@mima7895 kam ta nutia ist?
ale debilnej pubertáckej dusi nevysvetlíš...
Tatko so mnou len prediskutoval, že vzhľadom k jeho túžbe mať inteligentné deti si nie je istý, či je konzervatórium správnou voľbou, keďže môj brat už chodil na hokejovú školu
takže on ma tam skôr nechce pustiť a snaží sa mi nanútiť právo
uz nenutia....