každý rok ich odkladá na úplne rovnaké miesto,, a keďže sme ich ako menšie so sestrou "hľadali" tak to nie je teraz veľmi ťažké a však sama sa ma pýta, čo chcem na vianoce, a ukazuje, čo kúpila, či to budem nosiť
Ale pamätám si že raz som (ešte ked som bola veľmi mala) na žehliacej doske našla obrovskú igelitku s hračkami. Všetky som vybalila potom to išla ukázať rodičom (Rofl) potom už si iba pamätám že hovorili že ježíško tieto veci dá susede a mne donesie veci od nej či čo
@nataly005 kruteeeeeeee =D ja ked som bol tiez taky mali mohol som mat 7 tak u babky sme boli aj z bratom a sesternicov a na tej istej skrini kazdy rok boli darceki a tak sme sa snimi pohrali odlozili a bolo =D
Nikdy som nehľadal... Ani neviem prečo... Od 12 som sa s našimi dohodol čo chcem a bolo "vymaľované"... Od kedy otec nežije už "neVianocujeme"... Prešlo nás to... Tato bol totiž hlavný článok, ktorý tradícií Vianočných dbal...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Darčeky si kupujem sám.
Teratz o všetkých darčekoch viem.
Ale pamätám si že raz som (ešte ked som bola veľmi mala) na žehliacej doske našla obrovskú igelitku s hračkami. Všetky som vybalila potom to išla ukázať rodičom (Rofl) potom už si iba pamätám že hovorili že ježíško tieto veci dá susede a mne donesie veci od nej či čo
A minule otváram skriňu,pozerám že aká igelitka tam je,a to si tam asi mikuláš odložil čokolády
Po druhé: čas by som aj mala ale nechce sa mi...
Chuchvalec
a to sa mi stalo aj s narodeninami, že som hladala nožnice a našla som svoj darček..
ale po spálni sa nám povalujú same zabalené darčeky, ale ani jeden nie je pre mňa
čiže: nie, snažím sa vyhnúť miestam, kde by mohli byť