No, neviem, ci to je to, co sa stava mne, ale nieco podobne obcas zazijem. Je to taky ten mimovolny pocit zacinajuci niekde od krizov, mimovolny a nekontrolovatelny? No prisla som na to, ze sa mi to stava len v pripade, ked dlho nejak zhrbene sedim alebo stojim v neprirodzenej polohe a potom si lahnem a narovnam sa, tak to zacne.
ale niekedy sa mi stane ze sa uplne myknem =D z nicoho nic =D a vtedy sa zlaknem =D aj sesterka minule ked u mna spala ..=D ja som zaspavala ona este nie a mna myklo =D a ze mmty co robis?" ,,to si nevsimaj" =D=D=D=D=D
noo ano to sa aj mne stava alebo sa mi sniva hned ked zaspim alebo len driemem ze chodim a zrazu padnem to je strasne neprijemne hlavne ked sa mi to snivalo v buse na skolskom vzlete ked som strasne rozhodila rukami aby som sa ,,zachranila" alebo som tiez zaspavala a spolubyvajuca citala knihu a zrazu som sa mykla a treskla som do skrine ano stava sa to
ano stava sa mi, nie je to ziadny chorobny priznak ani nic cize je to normalne .. ak sa vraj objavuju castejsie moze to byt aj preto ze clovek je pod velkym stresom a pod..niekde som o tom citala viac ze preco sa to robi, nejaka reakcia mozgu aby sa organizmus udrzal stale pri vedomi cico..uz si to nepamatam jak to pisali..
som rada že nie som jediná pravidelne ked zaspavam tak zrazu sa mi zda že sa potknem a cela nadskočím pomaly a v stave ked sa ani nehýbem a zrazu taky prudky pohyb tak ej to riadne nepríjemné
Kokinka ma pravdu, stava sa to myslim, ze vacsine ludi Ked zaspavame sa nam spomaluje dych a mozog si to vysvetluje ako umieranie, tak vysiela signal na prebudenie...Neznaaasam to!!!
a riadne si spomínam na moment, ktorý sa mi stále vracia. keď som bola malé decko, tak som na kolobežke narazila na obrubník a rozbila si bradu. a teraz občas, keď zaspávam, tak sa mi to v podvedomí vybaví a ja sa myknem, ako postrelená vrana.!
jj... raz ked som zaspavala tak som bola este v polospanku a sa mi "snivalo" ze drzim na voditku dajakeho velkeho psa a normalne my "vystrelila" ruka.. tak som sa tresla do steny.. auu
je to tým ze ked lezime sme uvolneny,pred spankom nemyslime na problemy takze sa nam uvolnuje svalstvo a to sposobuje ze sa tak trochu chvejeme ked som bola mensia a vsimla som si to vzdy som utekala za mamou ze mame v izbe ducha ktory mi trasie s postelov ale teraz uz viem cim to naozaj je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
130 komentov
ale niekedy sa mi stane ze sa uplne myknem =D z nicoho nic =D a vtedy sa zlaknem =D aj sesterka minule ked u mna spala ..=D ja som zaspavala ona este nie a mna myklo =D a ze mmty co robis?" ,,to si nevsimaj" =D=D=D=D=D
A niekedy trhne len časťou tela Môj priateľ Kafka si myslel, že je to tým, že tá časť tela bola menej namáhaná ako ostatné.
mne sa to stava, ked zaspavam a uz snivam a vacsinou sa mi sniva take nieco, ze padnem a tak sa mnou mykne az sa zlaknem