@richardulman tak to asi nie, ja napríklad som skalný "operista",
k téme: prikláňam sa k názoru galinky a ja osobne som si nič také nevšimol, možno to chce pretrieť oči po dlhom dni, ... jediné čo som mal na birdze kedykoľvek rozmazané bola menu lišta pretože si dávam pri výrobe kvalitu jpg okolo 80 a trosku to "čmuhuje",
@tomas áno, neviem či to mám len ja také rozmazané, nepýtal som sa nikoho iného, ale aj keď je hover, tak tá červená je uplne "zčmuhovatelá", neviem či si si klikol na moju webku a spozoroval to, každopádne pripisujem to tým, že som nedal vysokú kvalitu exportu v GIMPE tomu "psdčku" na "jpgčko", nemyslím, že by si mal hľadať za tým nejaký ťažký a dôležitý problém, určite máš lepšie veci na práci,
@matwejo tak to som rád síce nie som stály operista ako ty ale kvôli počítaču som sa rozhodol používať výlučne operu aj keď niekedy to nefunguje tak ako má ale nič nie je na sto percent predsa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Na Opere mi to frci krasne
k téme: prikláňam sa k názoru galinky a ja osobne som si nič také nevšimol, možno to chce pretrieť oči po dlhom dni, ... jediné čo som mal na birdze kedykoľvek rozmazané bola menu lišta pretože si dávam pri výrobe kvalitu jpg okolo 80 a trosku to "čmuhuje",
windows xp + opera
niektoré veci, ktorým sa mení hoverom opacity, divne pridá antialiasing
rozpije sa text úplne a asi o pixel pohne do prava, ale len text, grafické veci ostávajú
skúšal som aj updatnúť operu, ale problém ostal.
neoplatí sa mi kvôli tomu
netrápi