Keď na niečo spomínate a vybaví sa vám ten konkrétny okamžik ? Alebo po dlhšej dobe natrafíte na nejakú vec alebo trebárs aj pesničku,ktorá vám ten moment vybaví,akoby sa stal včera ? inými slovami záchvat sentimentu.
Ja viem byť dlhé roky v tom, že si žiadne asociacie nevytváram a potom bum , niečo príde a ja zažijem ten pocit, ako vtedy, presne ten istý a spomeniem si.
Ale často sa mi to nestáva. Asi to bude tým, že žijem hlavne prítomnosťou.
veľa pesničiek mi pripomína určitých ľudí,miesta a momenty... niektoré počuť už nikdy nechcem,lebo by som to nezvládla... ale horšie ako pesničky na mňa vplývajú vône... ale to je o inom
ano, napriklad je niekolko pesniciek ktore som pocuval (written in the stars, globus - europa) prave v obdobi, kedy som prvy krat prechadzal Half Life 2, a tak vzdy ked ich pocujem spomeniem si na to obdobie
juuuj ja strašne rada spomínam čo ja viem,napríklad dosť mi toho príde na um pri Love the way you lie,Poď poď,We are young...je toho vela alebo si rada pozerám fotky a tak,zažila som strašne brutálne chvíle a keď mi je smutno,rada si /aj s kamarátmi/ pospomínam na staré časy,pripomenieme si,čo kedysi bolo,zasmejeme sa
globus europa to jake ženy spievali take 60 až 70 ročne ktore sa vezu komunistickymi avtobusmi ktore ked spomaluju tak vrzgaju ako kebi flekovali až driftovli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale často sa mi to nestáva. Asi to bude tým, že žijem hlavne prítomnosťou.
veľa pesničiek mi pripomína určitých ľudí,miesta a momenty... niektoré počuť už nikdy nechcem,lebo by som to nezvládla... ale horšie ako pesničky na mňa vplývajú vône... ale to je o inom
a buď mám z toho smutné alebo veselé stavy - a ani jeden prípad sa neudrží v stave normálnosti
často...až moc...
často žijem minulosťou a prežívam zážitky čo sa stali...