@synlasky a to si nedoprajes volno ani to popoludnie po skuske? ja sa po skuske nikdy neucim, az na dalsi den... (raz sa mi to stalo ked som mala skusku na druhy den..)
@xrumka aby som mal vsetko cim skor za sebou ale normalne cez den sa ucim, sice mam dobru hlavu a takych 10 stran mi trva zhruba 3hodinky cize, to ide skoro samo
ja ked citam prvy krat z knihy tak mam rychlost za 5hodin 60 stran (teda aspon posledne to tak bolo)..tam si vyznacujem dolezite veci.. ale ked mam uz poznamky hotove tak tiez mi to tak trva asi ze 10 stran 3 hodiny.. ja sa radsej s kludom naucim na daku skusku, aby som mala na kazdu aspon 3 dni.. niekedy aj viac.
@xrumka nie, z úspechu. a nerada robím veci bez toho, aby som zo seba dala to najlepšie. takže A od vrchu dole je celkom zadosťučinenie. aj keď nebudem mať nooo... architektúru na stavebnej. lakotka celkom
@xrumka detto..ale ak mam nejake lahsie skusky, dam si ich radsej po sebe, nech to mam hned z krku a tie tazke si nechavam ako posledne, aby som mal tiez asi tak 3-5 dni na poriadne nastudovanie..hlavne teraz ked ma caka teoria statu a prava, kde sa treba naucit v podstate cely zakonnik prace, paragrafy atd ale zatial sa mi dari drzat maraton Acok, tak snad to takto pojde az do konca
@orfea2 tak ono, tu bol ten problem, ze ja som si 2 otazky vobec nevsimol..po skuske sa ma pytaju a toto si jak mal? wtf? taka otazka tam ani nebola..a pritom som bol nauceny na vsetko cize zajtra uz idem iba rutinne na ustne vyskusanie a hotovo
@trdelniiiq ja makam tiez len cez skuskove, ale dako mi to nevychadza na tie acka a becka.. tento rok je vynimka dajako mam A,A,B,B. inak co si myslis o ustnych skuskach?
@xrumka tak, podla toho z akeho predmetu..niekde je vyhodnejsia pisomna skuska, inde ustna..niekde to mame aj,aj..najprv pisem a potom ma profesor este skusa ustne..ale to je len z filozofie, pretoze tam je podmienka vediet ako pisat, tak i ustne argumentovat, vediet zdovodnit svoj nazor, atd..a tiez sa tak zisti, ci niekto len opisoval, alebo to skutocne vie
@trdelniiiq ja mam problem s vyjadrovanim aj s ustnym aj pisomnym tak mi je to jedno. ale je blbe ze pri ustnej si taham iba jednu otazku a vyberiem si akurat tu co neviem.. pri pisomnej by to bolo lepsie bo tam ich mas viac
@trdelniiiq no a preto sa netreba vobec obtazovat opravakmi a mas byt spokojny s tym co mas.. minule mi knihovnicka vravela ze jej syn dostal Cecko a siel si ho opravit.. vies co dostal na opravaku? FX a prenasa predmet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
dobru naladu mam v zavislosti od uspechu a narocnosti skusky, to ano..ale vacsinou nevladzem a nemam chut nejake velke aktivity robit v ten den...
po skúške som unavená a úplne vyšťavená, hlavne pre to, že sa učím v noci, vtedy mi to ide najlepšie...
keď prídem zo skúšky, tak väčšinou spím
@orfea2.. ja neodmietnem nic co sa pise do indexu
ale po jednotlivých skúškach som vyčerpaná, bolí ma celé telo.. a máme len písomné, čiže musím čakať na výsledky niekoľko dní