neviem či som divná ale ja si nejak nerozumiem s ľudmi váčšinou ma nevedia pochopiť aj keď mám veľa známych a "priateľov" ale je to akosi nanič niekedy je mi dosť smutno že poznám len ľudí s ktorými sa mi akosi nechce tráviť svoj čas
samozrejme..mám také obdobia..a aj viem prečo ich mám..stačí že ma niekto sklame, niekto nerozumie, nechápe, divne sa ku mne chová a začnem sa zamýšľať nad týmito vecami..ale potom neskôr prídem zase na to, že pár dobrých priateľov predsa len mám..nikto nie je dokonalý nemôžu byť presne taký akých by som chcela... a určite aj oni ma vnímajú rovnako
Nemám ozajstných kamarátov a nikdy som nemala aj ked som mala "najlepšiu" kamarátku aj tak som jej nikdy nič *tajné* nepovedala ja všetko dusím v sebe a potom je mi tak ako mi je ...
Ja proste nikomu neverím a nikomu nič nepoviem ...
a potom.. ja som taká, že svoj čas väčšinou trávim iba s ľuďmi, ktorých nazývam priateľmi, lebo mám strašne veľa kamarátov, známych, ktorých mám celkom rada, keď sa stretneme porozprávame sa atď, ale nejak cielene s nimi netrávim čas
To je tou dobou :/. Mám pocit, že som obklopená povrchnými a falošnými "kamarátmi". Ale vďaka bohu za pár ozajstných priateľov, na ktorých sa môžem vždy spoľahnúť.
nemám ani takých ... a keď som na škole považoval jedného chalana za kamaráta, s ktorým som robil prakticky všetko .. skôr teda ja pre ňeho všetko ... zastával, pomáhal s úlohami/písomkami, bránil proti šikane ... som bol ešte prvý ktorý ho chytil pod krky ... takže ne nemám
ja mam vela kamosiek ale su take povrchnee ze je mi s nich na nic ale neodsudzuju mna ja niesom ten typ cloveka co sa vismieva hej? a oni sa skoro furt vismievaju ostatnym koli tomu ako ostatny vizeraju preto radsej chodim von len s jednou a to je moja naj kamoska ktora ma chape lebo je natom rovnako ako ja
Ja ho mám teraz...na jednej strane mám pocit, že za to až tak celkom nemôžem, že ma nechápu a asi to nie sú tí praví priatelia alebo kamaráti, ale na druhej strane mám pocit, že robím samé chyby a môžem si za to sama... a neviem čo zo sebou. Je mi z toho na nič. No viem, že mám aj takých priateľov, ktorí ma dokážu podržať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
mam skutocnych kamaratov.
alebo hľadaj iných priateľov
nájdi si iných lepších, čo ti budú vyhovovať, aj keď menej.
Staci vidiet veci v pravom svetle a nazyvat ich pravymi menami.
Ked niekoho nazvem priatelom, tak je to preto, ze nim je.
Nemám ozajstných kamarátov a nikdy som nemala aj ked som mala "najlepšiu" kamarátku aj tak som jej nikdy nič *tajné* nepovedala ja všetko dusím v sebe a potom je mi tak ako mi je ...
Ja proste nikomu neverím a nikomu nič nepoviem ...
a potom.. ja som taká, že svoj čas väčšinou trávim iba s ľuďmi, ktorých nazývam priateľmi, lebo mám strašne veľa kamarátov, známych, ktorých mám celkom rada, keď sa stretneme porozprávame sa atď, ale nejak cielene s nimi netrávim čas
Ja sa riadim zivotnou filozofiou, ktora oddelila plevel od kvietkov. Moji priatelia su priatelmi a pokrtyci uz nie su viac sucastou mojho zivota.
Ale je to nahodny vysledok mojho zivota, ktory vzdy bol po kazdej stranke dost.... povedzme , ze originalny.
Pochopit ju je jedna vec, ale prijat ju za svoju podla mna nemoze kazdy.
občas mám pocit, že ma nik nepozná
doteraz som len jedinému človeku mohol povedať, že ma pozná na 100%
Moj chrbat je nezranitelny