do pice prisaham ze ked to pocujem som schopna vrazdit rozbijat kricat nadavat kebyze mi nakazete dakoho zabit a pustite mi toto urobim to ... nenavidim to z celej duse ako sa len najviac da nespoznavam samu seba ked to dakde pocujem..... a prisahala som si ze ked nam toto pustia na stuzkovu nepojdem tam a je mi to jedno .....
autor sa pýta na to, ktorá skladba nám vadí, pretože nám pripomína nejaké obdobie, niečo, čokoľvek. nemusím vyberať veci, ktoré mi pripomína a prečo mi vadí a čo všetko pre mňa ten text znamenal a znamená.
mam zle spomienky na n.furtado-say it right a inak si asi na inu nespomeniem...aa ece pri desert rose od stinga mam vzdy taky blby pocit neviem cim to je...
since I"ve been loving you od Led Zeppelin... to som pocuvala vzdy pocas nejakeho vztahu ked bola kriza a revala som pri tom...teraz ked si to pustim tak je to uz akoby hymna vztahovych kriz...
Ten text mi dosť dlho pripomínal, že boli veci, kt. som veľmi chcela (hoci by mi neprinieslo žiadne uspokojenie mať ich) a hnala sa za nimi..Teraz mi pripomína neuveriteľné štyri roky zabité upínaním sa k tomu, čo bude jedného dňa.
Orig. verziu od Kaiser Chiefs si doteraz rada vypočujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
I Used To Love Her - GnR
Fairytail Gone Bad - Sunrise Ave
Been A Son, Where Did You Sleep Last Night - Nirvana
Somewhere Over The Rainbow - Israel Kama......
niektoré od SOAD a 3DG...
a ešte tie odrhávačky v rádiu, zo Sexy Bitch mi je už na vracanie, to isté aj z niektorých iných podobných...
inak este aj daka prdiaca ci aka od kontrafaktu..neviem nejaka taka hovadina nechutna.. a celkovo slovensky rap sa hra s mojim zaludkom
Bittersweet symphony !!!!!!!!!!!!!!!!
do pice prisaham ze ked to pocujem som schopna vrazdit rozbijat kricat nadavat kebyze mi nakazete dakoho zabit a pustite mi toto urobim to ... nenavidim to z celej duse ako sa len najviac da nespoznavam samu seba ked to dakde pocujem..... a prisahala som si ze ked nam toto pustia na stuzkovu nepojdem tam a je mi to jedno .....
autor sa pýta na to, ktorá skladba nám vadí, pretože nám pripomína nejaké obdobie, niečo, čokoľvek. nemusím vyberať veci, ktoré mi pripomína a prečo mi vadí a čo všetko pre mňa ten text znamenal a znamená.
neznesiem Rihanu, Desmod, speváčky ala čírová knechtová, cmoríka a jeho pesničky o ritiach, celý Elán a tá ich stužková či iné vybľuté obohraté songy,
ako som sa moc nevyjadril priamo k téme, to čo sa mi proste páči na začiatku sa mi páči skoro furt, k istým inerprétom mám proste nechuť od začiatku
@18 , neznášaš rihannu? mi niečo hovor keď brat to tu stále dokola púšťa ale sa si nesťažujem
a smutné spomienky mam na :
Ten text mi dosť dlho pripomínal, že boli veci, kt. som veľmi chcela (hoci by mi neprinieslo žiadne uspokojenie mať ich) a hnala sa za nimi..Teraz mi pripomína neuveriteľné štyri roky zabité upínaním sa k tomu, čo bude jedného dňa.
Orig. verziu od Kaiser Chiefs si doteraz rada vypočujem.
normalne mi je na grc a do placu sucasne