Je to normálne? Myslím ľudí, ktorí pridávajú fotky seba skoro každý deň a na každej vyzerajú rovnako. Počkajte, nie, to by som klamala.Brčka nad ľavým okom sa pohla viac doľava, alebo si kúpili novú špirálu a myslia si, že je to fakt veľká zmena pre bidrz
pre nich je to asi vrchol zábavy (asi tak, ako pre lazníka z Detvy sú tenisky Puma posledným módnym výdobytkom) a zrejme aj najzaujímavejší program dňa, keď ich to tak baví. jediné čo mi napadne je ,,get a real life"
Aj ja som mávala tie chvíľky, ešte za stredoškolských čias, že som mala pocit že je vhodné každú druhú selfíe ktorú si spravím vycapiť na net.. ale prešlo ma to, no, občas sa pofotím so psom ale to v dni, keď sa pozriem do zrkadla a poviem si, Jaaj, Obertovaa, tebe to dnes sekne.. a takých dni veľa nie je popravde resp. až toľko voľného času nemám
Ako neviem prečo by niekoho malo trápiť ako často sa niekto iný fotí a kam to pridáva.
To, že to niekto nepovažuje za plnohodnotné využitie času je jedna vec, označovať ho za jebnutého a podobne je vec druhá.
A aby som odpovedala na tvoju otázku v názve fóra, nie, nefotím sa, nepáčim sa sama sebe na 99% fotiek.
mne je skor zahadou, naco si niekto zaklada konto na portali ako je Birdz, a len sa foti a hadze sem fotky. napr. thelostfox, ririnavy, weird a podobne osoby, ktore sem len chodia, aby ich ostatni pochvalili.
chapem niektore, co kedysi vyzerali zle a teraz su z nich pekne slecny (olli, alebo ta lemontree bloncka mlada), a skratka dobiehaju to, a zide sa im to pre vacsie sebavedomie, ale nerozumiem naozaj tej prvej skupine, co z toho maju.
hej.
aj ja sa dosť fotiim.
aj to pridávam.
a aj zajtra sem nejakú moju foto pridám..bo som besná a neviem sa ukľudniť.
...jednoducho ma to len bavii..nechápem čo komu na tom tak strašne vadii :ehm:
@maltobytpeknyzivot ja som sa na tom zasmiala ešte viac, lebo som spravila namosúrenú selfie a išla ju poslať kamarátovi a on sekundu predtým než som to odoslala, mi poslal tento link
bola to vtipná náhoda
Podľa mňa to bude tým, že človek chce vyznieť v dave a identifikovať samého seba. Taktiež tu môže mať ľudí, ktorím sa chce pochváliť s novým účesom, šatami...
Keď sa niekto nefotí, tak to môže znamenať, že tu nemá nikoho komu by sa chcel ukázať alebo to, že má o svojom vzhľade pochybnosti.
Keď to niekoho irituje... zrejme závidí.
No ja praveze naopak, nechcem sa vobec fotit. Ale tak ked to niekomu robi dobre, nech si ma svoju zbierku Najlepsie su ale tie fotky: ranajky, obed, vecera, telo, brucho, nohy a co ja viem ake kktiny hlavne nech to ma vela lajkov !
ja mám fotku novú raz za pár mesiacov, mal som obdobie asi 10 rokov, kedy som vôbec zdokumentovaný, ani mi to nechýba, osobne sa nerád fotím, skôr som radšej ten, kto je za foťákom
a nech si robí každý čo chce, keď ich to baví fotiť sa stále, tak nech fotia, ak sa mi niečo páči, pozriem si, ak nie, tak to preskočím
mňa proste stále udivuje, aké veci dnešným ľuďom vadia ja to vôbec neriešim, kto sa koľkokrát fotí, koľko fotiek dáva, nech si každý robí, čo ho baví, niekoho život sa točí okolo fotiek, nikoho okolo futbalu, proste záľuba jak záľuba
ked mám náladu, pozriem si niektoré fotky, niekedy aj okomentujem a ked proste na to nemám chuť, tak si ich jednoducho nepozerám
ja sa napriklad fotim casto - ked chcem napriklad vediet, ako vyzeram z dakeho ineho uhla, ked na to zrkadlo nestaci, alebo proste ked nechcem vidiet zrkadlovy obraz, ale taky, aky ma clovek, ked sa na mna pozrie.
a ak to robi niekto iny, je to jeho vec, ale osobne mi to pride dost vtipne, ked idem domov busom obcas stretavam taky mlady parik (15-16) a vzdy sa v buse fotia, vzdy podla mna maju uz uplnu zbierku.
Tak akoze pousmejem sa nad tym, ale nemyslim si ze prave fotenie sa, je ta cinnost, ktora by mna naplnala.
@70 presne
a odkedy sa fotím napr., poznám svoje črty oveľa viac, takistto aj so zrkadlom, proste sa doň často pozerám, lebo chcem vedieť jag vyzerám a nemyslím, že mám nejaké extrémne narcistické sklony, ale rada viem, na čo sa ľudia pozerajú, keď sa pozerajú na mňa.
a fotky až tak často nezverejňujem, prípadne ich potom mažem
Len aby ste vedeli. Pod tým slovom STÁLE som myslela každý deň. Poznám ľudí, čo si pridajú aj dve fotky za deň len sa z toho smejem a tak som bola zvedavá na vaše názory ľudia tu preberajú aj väčšie debiliny, tak som myslela, že má právo vyjadriť si názor a spýtať sa
Nemam nutkanie Fotiť sa denne, ani raz tyždenne. nenaplnuje ma to. Mam ine záľuby ktorim venujem čas, aj foteniu ale vyhľadavam ine objetky na fotky . Ja medzi nich nepatrim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
Nie. A pýtal som sa v blogu, čo si pila, ak si to písala o sebe.
To, že to niekto nepovažuje za plnohodnotné využitie času je jedna vec, označovať ho za jebnutého a podobne je vec druhá.
A aby som odpovedala na tvoju otázku v názve fóra, nie, nefotím sa, nepáčim sa sama sebe na 99% fotiek.
chapem niektore, co kedysi vyzerali zle a teraz su z nich pekne slecny (olli, alebo ta lemontree bloncka mlada), a skratka dobiehaju to, a zide sa im to pre vacsie sebavedomie, ale nerozumiem naozaj tej prvej skupine, co z toho maju.
ja si robím fotky o sebe a pre seba,ale mám niekedy také nutkanie,ked chcem aby ma niekto videl xD
@method momentálne väčšie nemám ako vidíš no komu je lepšie?
@grinder dobrú náladičku
"zjavne ti to vadi, maju nieco co ty nie ?"
"myslíš nedostatok sebavedomia?"
Čiže nie, myslel som to presne naopak
@semhamforas hmm nemám nič, čo by mi právom nepatrilo takže sebavedomie tak akurát len sa tu bavím
aj ja sa dosť fotiim.
aj to pridávam.
a aj zajtra sem nejakú moju foto pridám..bo som besná a neviem sa ukľudniť.
...jednoducho ma to len bavii..nechápem čo komu na tom tak strašne vadii :ehm:
@semhamforas ano, na to som myslel
@maltobytpeknyzivot ja som za bradavky vseho druhu, nie som predsa sexista!
bola to vtipná náhoda
Keď sa niekto nefotí, tak to môže znamenať, že tu nemá nikoho komu by sa chcel ukázať alebo to, že má o svojom vzhľade pochybnosti.
Keď to niekoho irituje... zrejme závidí.
Asi sem idem buchnúť nejakú selfie.
a nech si robí každý čo chce, keď ich to baví fotiť sa stále, tak nech fotia, ak sa mi niečo páči, pozriem si, ak nie, tak to preskočím
ked mám náladu, pozriem si niektoré fotky, niekedy aj okomentujem a ked proste na to nemám chuť, tak si ich jednoducho nepozerám
ibaze 99% tych fotiek nikdy nikto neuvidi.
a ak to robi niekto iny, je to jeho vec, ale osobne mi to pride dost vtipne, ked idem domov busom obcas stretavam taky mlady parik (15-16) a vzdy sa v buse fotia, vzdy podla mna maju uz uplnu zbierku.
Tak akoze pousmejem sa nad tym, ale nemyslim si ze prave fotenie sa, je ta cinnost, ktora by mna naplnala.
a odkedy sa fotím napr., poznám svoje črty oveľa viac, takistto aj so zrkadlom, proste sa doň často pozerám, lebo chcem vedieť jag vyzerám a nemyslím, že mám nejaké extrémne narcistické sklony, ale rada viem, na čo sa ľudia pozerajú, keď sa pozerajú na mňa.
a fotky až tak často nezverejňujem, prípadne ich potom mažem