Monstera deliciosa, ktorá mi rodí len nederavé listy (prijímam rady,ako navodiť bunkovú smrť), monstera adansonii, svokrine jazyky obyčajné aj moonlight a veľrybie plutvy, riasogule, fikus elastica, marantha , kopa kaktusov - hlavne opuncie, zamiokulkas a tučnolist - tie mám už asi 15 rokov, scindapsus pictus - tomu sa kupodivu darí v kúpeľni, alocasia black velvet a ine... túžim po begonii maculata a všelijakých panašovaných a ešte jednu, čo neviem ako sa volá s veľkými zamatovými listami
@hellium@12 novú monsteru deliciosu sme si práve dnes s mužom priniesli domov je to naša prvá, takže ti žiaľ neporadím opuncie ti aj kvitnú a majú plody? alocasia black velvet je láska, našej sa pekne darí, dúfam, že aj rozkvitne aj tučnolist máme, aj zamio a begonia maculata bola tiež môj sen, splnila som si ho a vôbec sa jej nedarí po dovolenke mám pocit, že je asi po begónii.. na pokojovky.co majú pekné begonky, skús pozrieť, či posielajú na SK ale momentálne majú na eshope vypredané.
ja mám rada svoj krotónovec, svoju fitónku gumovník, pilei(e?) máme doma asi 4 a nekontrolovateľne sa množia a potom fialové voděnky máme, jedna sa volá nanouk, druhá ani neviem ako, taká trblietavá no a stromčeky - olivovník, banánovník, mandarínkovník, fikus benjamín a teraz najviac túžim po ficuse lyrata
Jejda pileu som strašne chcela, chvíľu mi rástla a potom neviem čo sa s ňou stalo A o tej begónii som počula, že je náročná, tak čakám na nejaký odrezok, nechcem do toho toľko investovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
mne darovala sesternica dve pitahaye, ale keď som sa vrátila z dovolenky, boli mŕtve budem si musieť asi vypestovať nové