Tak ako prepáčte, ale aby nikoho životný ciel bol zaspamovat všetky stranky tým, že chce Biebera na Slovensku a Česku, čo ten chlapec podla mna ani len netuší že kde Slovensko vobec je ..
Akože, teraz nechápte ma zle
Ja nemám nič proti Bieberovi, ale proste posadnutosť robí z tých detí uplne agresívnych..
@dadley ... môj spolužiak sa so mnou hádal že či som dosiahol tolko kolko on a že nemám žiadnych fanúšikov . A má ho na titulnej fotke na FB a vytvoril 5 jeho fans stránok ... chápeš ?
ja sa nerád hádam ale nenávidím ak mi niekto berie názor a takmer všetko musí byť podĺa neho, prosto veľa ľudí ma od názoru odrádza a potom sa hádam a argumentujem, prosto som hádavý typ.
Ani ja sa nehádam rada, to je snád jasné a samozrejmé
Bola by som asi dost divná keby sa rada hádam nenapĺňa ma to, ale ked si do niekoho možem len tak trošku "rypnúť", tak si ason vyplním nudnu chvilku a pobavím sa nemyslite si o mne zlé veci, že sa potrebujem hádat s ludmi
Tak jako tohle rejpání mě hodně baví, o Bieberovi sem už taky vedl několik takových těch polovážných hádek a nedávno sem byl na facebooku skoro až za vraha, když sem podotknul, že One Direction nikdy nebudou Beatles sahat ani po kotníky...
Podľa mňa tý čo tu hovoria ,,že to je trápne rýpať,, asi nepoznajú ten slastný pocit mňa to moc nebaví na FB ja sa rada hádam naživo, najlepší trening z mojím bratom keď zo srandy do seba rýpeme chvíle čo si užívam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nepotrebujem riesit veci ako je bieber
a nesmejem sa na tom, pride mi skor do placu
Akože, teraz nechápte ma zle
Ja nemám nič proti Bieberovi, ale proste posadnutosť robí z tých detí uplne agresívnych..
Je to vobec normálne byť až takto závyslí?
Bola by som asi dost divná keby sa rada hádam nenapĺňa ma to, ale ked si do niekoho možem len tak trošku "rypnúť", tak si ason vyplním nudnu chvilku a pobavím sa nemyslite si o mne zlé veci, že sa potrebujem hádat s ludmi
ale zas na druhú stranu.... rád sa hádam o hovadinách štýlom a'lla vážna hádka s niektorými ľuďmi hlavne keď sú strašne háklivy
@dadley Zdvihla si mi náladu dik