@teriq Jak málo nás je čo to robíme Inak, je deprimujúce keď máš uško hrnčeka tak nízko že to tam nemôžeš uviazať, žeby ten sáčok trčal Celé zle to je..
mne sa tam ten papierik zjebe len keď to zalievam veľkým prúdom vody, komu by sa to chcelo odšnurovávať?! Ak by mi to návšteva urobila, tak by som ich nabudúce nepustil alebo by dostali len vodu
@mauinka no pokiaľ ti to tak nechajú, tak chápem ale napr ja to v reštikách al v cukrárniach nerobím. len doma, keď si spravím čaj, sama si odmocem a aj umyjem po sebe
@ssnehulienka šak ale, to uviazanie je tam kvôli tomu, nech sa ti šnúrka s papierikom nezosypú do šálky keď zalievaš... A šak to tam neháš priviazané, až potom to odviažeš a zahodíš... A ja pijem čaj aj s vreckom (jakože ho nevyberám, nie že ho zožvachlem), tak ho odviažem keď si idem robiť druhý...
@ssnehulienka Ale hovno robota naviac... Len nedokážeš prijať že to robíme inak... Že to robíme lepšie Mne je to jedno, ja na to vždy zabudnem Večer si spravím čaj a ráno ho až nájdem
@ssnehulienka to nie je o komplikácii si života. mne nevadí, keď je tam ten čaj dlhšie. okrem toho. ja si vždy zalejem čaj a až potom si tú nitku obmotávam. keď už sedím na posteli, zohrievam si o hrčnek ruky, tak obmocem. a potom proste pijem. ja čaj vypijem v pribehu 2-3 min, čiže mne sa tam ten sáčok o nič dlhšie nedrží, ale otravovalo by ma, aby som musela vstať a ísť ho vyhodiť do kuchyne.
samozrejme, predtým, ako nalejem vodu. Potom sa tá papierová blbosť nepotopí do čaju a neobarím si ruky, keď ju lovím, lebo však nebudem piť vylúhovaný papier
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
keď som pila, občas som obmotala, občas nie, ako kedy
obmotávala som hlavne návšteve, nech to tam neloví potom
a ešte sa viem ovládať natoľko, že keď pijem čaj niekde na návšteve napríklad, tak viem ten čaj vypiť tak, aby mi ten papier nespadol dnu
@smajo hej veď všímam :d
ja skôr nechápem, ako môžete piť čaj s vreckom v pohári
Veď pridržím si ten papierový koniec keď to zalievam, nechám vyluhovať, vytiahnem a pijem
Mi chcete povedať, že ten čaj pijete pár minút po tom, čo ho zalejete a ešte nie perfektne vyluhovaný? !: D
a sitko sa blbo omotáva :/
@smajdalf Ale to je robota na viac! Veď pridržím si šnúrku 5 sekúnd počas zalievanai a problem solved..
Mňa by hrozne otravovalo piť to aj so sáčkom, plus som dosť perfekcionistická ohľadom doby luhovania čaju..
ale spolubyvajuca si omotava okolo lyzicky a tak to tam ma cely cas
my doma mame velky hrniec do ktoreho dame zovriet vodu,potom dame 2 vrecka caju,neskor cukor a je to............
pre mňa je vrecko v hrnčeku jediná príloha do čaju...........žiadny cukor, citrón, nič, len sáčok......
@eirea presne!