napadlo mi to keď som minule videla vo vlaku plné kupéčka buď len žien alebo čisto mužov...a predtým mi to fakt netrklo, že si radšej sadnem k ženám aj ja...
je mi jedno ku komu si sadnem ak je volne...ale iste si nesadnem k nejakemu ozranovi alebo ku niekomu kde je na prvy pohlad jasne ze by mi nebolo prijemne sediet pri nom
toto mi je jedno, ale minule som si uvedomila, že si skôr sadnem k menej pre mňa príťažlivému keď mám na výber, bo som blbá a hanbím sa a ešte by si náhodou ten príťažlivejší pomyslel že sa mi páči
vacsinou som prva vo vlaku alebo autobuse a sadam si na prazdne miesta kde nik nie je. ak nahodou si musim sadnut k niekomu tak si sadnem k tomu co vyzera byt ako tak normlany a nesmrdi. pohlavie je mi ukradnute. ak sa inak neda stojim radsej.
Väčšinou nastupujem tak, že si stihnem obsadiť pri okne. Ak nie, tak si rád sadnem k peknému chalanovi ale je to, samozrejme, jedno. Len sa vyhýbam smradľavým indivíduám. (a dôchodcom )
ja si sadam k najviac sympatickej moznosti.. teda vacsinou k mladym, a takym co si myslim ze ma nijako neohrozuju.. teda ak mam tri volne miesta a vedla kazdeho sedadla niekto sedi tak si vyberiem najsympatickejsiu moznost
ak zrovna vyzerám na svoje pomery dobre, sadám si podvedome (alebo menej podvedome k najatraktívnejšiemu jedincovi opačného pohlavia, resp. oproti nemu.. ak zle, hľadám samostatné miesto, alebo mi je to jedno, proste idem tam kde je voľné..
@9 ale väčšinou mám miestenky, takže sadnem tam, kde mám miesto
a v MHD platí 9 dosť značne, s tým, že vždy som túžila si sadnúť k nejakému prudko alternatívnemu (ale čistému, ak by chcel dakto bezdomovcov radiť k prudko alternatívnym) jedincovi, ku ktorému si očividne väčšina nechce sadať, ale akosi mi to nevychádza, zatiaĺ sa mi to ako-tak podarilo len raz
ja si sadám kde je najbližšie, raz som si sadla k takému chalanovi a ten sa pozrel na svojho kamoša, ktorého som si nevšimla a zaškeril sa na neho, tak som si radšej odsadla dalej a cítila sa celú cestu trápne
ak je to niekto koho poznam tak si k nemu sadnem.... ale vacsinou si sadnem sama a niektu si ku mne prisadne.... ale ku babke alebo dedkovi by som si nesadla ,raz som to urobila a nenechala ma skoro vystupit xD a tie kecy
ja si furt sadnem k oknu a snazim sa tvarit ze chodte dopice seci co si chcete sadnut ku mne no a pride mila zlata baaabka a spýta sa ma je tu volne? tak tazko povedat nie, az taka zla niesom :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
no, nerobí mi problém sadnúť si aj k chlapovi, no radšej k žene
ale avcsinou v tej SADke ide taki smradlavi retardi ze
podvedome si ku mne do auta sadá opačné pohlavie
vo vlaku si vzdy vyberam kupe s prevahou zien.
a v MHD platí 9 dosť značne, s tým, že vždy som túžila si sadnúť k nejakému prudko alternatívnemu (ale čistému, ak by chcel dakto bezdomovcov radiť k prudko alternatívnym) jedincovi, ku ktorému si očividne väčšina nechce sadať, ale akosi mi to nevychádza, zatiaĺ sa mi to ako-tak podarilo len raz
hej, aj mňa to napadlo... možno si neuvedomujú, že aj oni raz budú na dôchodku - ak sa toho dožijú...
potom si možno spomenú na tieto časy, keď im budú namyslení sopliaci robiť zle...
a vlakom nechodím