Aj vy tak ľúbite, máte radi, obdivujete ľudí, čo nemajú až také vysoké IQ ako vy, ale zasa dokážu kadečo, čo vy nie?
Celé to slávne aj kjú IQ je v istých elitárskych kruhoch pomerne dosť overrated, takže sa pýtam, či aj vy, teda konkrétne ty, Birdzák, Birdzáčka máš známych, rodinu, či dokonca kamošov alebo priateľov, nebodaj partnera so síce (dosť) nižším IQ ako (pokr.)
vašich plus mínus stopade 150, ale zato extra vlastnosťami a schopnosťami, ktoré na nich obdivuješ, miluješ a ktoré ťa aspoň troška alebo aj dosť výrazne obohacujú? End of the question.
kamaríde tú otázku si dobre prekombinoval, až si ma prekonal. Ale odpoviem ti, azda som ju pochopil. a prečo nie. každý človek ťa môže niečom obohatiť. a hovorí sa že blázni hovoria pravdu. aj keď je to extrémny názor ale dajme tomu. druhá vec. veľa ľudí neznesie v prítomnosti konkurenciu. to máme spoločné so živočíchmi. proste to neznesieme. je jedno či veríš v Boha, alebo nie, proste to neznesieš. je to aj zákon prírody, kedy samec bojuje o samicu a nevzdá sa dovtedy kedy ti sily stačia.
Ja odpoviem seriózne.
Som povýšenecká a namyslená. Myslím si o sebe, že mám toho v hlave viac ako bežný človek, ale mám neskutočne veľa zlých vlastností a vecí, ktoré nedokážem. Je pravda, že si niekedy robím srandu z toho, že ľudia nie sú veľmi obdarení v lebečnej dutine, ale snažím sa neskĺznuť do zlého robenia si srandy. Len v rámci normy. Súdim a škatuľkujem veľmi nepekným spôsobom, no napriek tomu všetkému sa snažím (a verím, že sa mi celkom darí) objektívne hodnotiť konanie a vlastnosti ostatných. Sympatie stále zohrávajú veľkú rolu, ale snažím sa od nich upustiť. Neviem, či dokonca nezávidím (áno, je to hriech, možno preto si ma Zajko blokol, neviem) tým, ktorých mám rada a dokážu to, čo ja nie. Ale áno, obdivujem ich. Mne niektoré činnosti prídu nehorázne ťažké a nie som schopná ich dokázať, ale oni bez problémov. To si určite zaslúži pochvalu.
@riddiculus Kokso, a toto je celý Birdz. Ihla v kope sena. Perla, ktorá sa nemá hádzať sviniam odhaľujúcim samé seba vo väčšine príspevkov, ktoré majú za cieľ ponižovať, dehonestovať, vysmievať sa, robiť plánovite a cielene zlobu, len preto, že je niekto iný, iná, že je tu pre dosť ľudí persona non grata, že, že, že ...
Ďakujem, milá Riddi, aspoň niekto tu je schopný napísať zloženú vetu, vetu, ktorá má viac než desať slov a treba na jej vytvorenie o trošku vyššie ako obligátnych Birdzovských 88. Teda, sú tu vari aj 188-ičkári, ale o tých to nikdy nikto nezistí, tí sa starostlivo zatajujú a tvária sa, že sú výrazne sprostejší a majú len 158. Či 155! 150?
@james98 Keby si len tak tušilo, ty pacientíča tupučké a jednoduchučké, ako veľa prezrádzaš sám na seba v takom jednoduchom príspevku, aký si napísal, takmby si už v živote nikdy nič podobné nenapísal. Ale ty si samozrejme nad vecou, VŠ vzdelaný, snáď pedagóg, povýšenecký, samoľúby, nadutý, citovo vyprahnutý, cynický a ... zvyšok si doplň sám, ťuťmáčik egoistický.
Takto si to chcel! Naložiť od psychiatrickej pacientky? Ešte treba požalovať adminovi samozrejme, zle sa tu čítajú anylýzy samého seba, obzvlášť, keď ich navyše vidia ostatní a súhlasne si, pobrumkávajú, má pravdu, to dievča zlaté!
@james98 Ty sa vážne pýtaš, ja ti takisto odpisujem, bojujem tvojimi vlastnými zbraňami a sú ti podľa všetkého dosť nepríjemné. Poznám, tuším, nieže tuším, ja dokonca veľmi dobre VIEM, vieš?!? Viac, ako by si priznal, chcel a kedy tušil, pacient. MNE tu ide niečo o psychiatrii vypisovať. Zrovna tento! Úbožiak! Ty tisícina! Si jak psíča v kútiku, čo brešká, hryzie a je na všetkých nepríjemné, má zopár vyvolencov a k tým sa snaží bať ako tak príjemné, inak len boj, štekot a ... klasika, čím menší sopľo, tým väčší hluk, klasika klasík. Svoje pocity menejcennosti si vylievaš na tomto inak veľmi zaujímavom portále, je to tu dokonalá prehliadka všemožných úchylok, diagnóz, nemocí, anamnéz. Ujo múdry. To ti len vlastné vnútro rozrezonuje s videným a už prezrádzaš na seba veľa preveľa. Nemusíš mi platiť nič. A aj sa trošku posrdiť smieš. Máš to dovolené.
@james98 no výborne, konečne tu niekto erudovaný a znalý ocení kvalitné divadelné umenie a to nielen sám pre seba, ale aj to vyjadrí verejne. Som síce zvyknutá na väčšie chvály, ale od Teba to pre začiatok určite stačí. Milujem milovníkov umenia!
@br4nisl4v ešte ti niečo poviem, kto nedokáže to, čo dokážeš ty. Zas prekombinovaná a veľmi zbytočná otázka, na ktorú nechceš odpoveď. Ja blogy píšem nie preto, aby som písal maratón článku, ale preto, lebo vnich dávam odpovede na to, čo sa ľudia pýtajú, čo podopriem na základe autentického môjho svedectva. Každý človek je predsa jedinečný, a nie je dôvod obdivovať niečo, čo som nedosiahol ja. totiž veľa z nás si myslí, že všetky naše cesty sú spoločné a tak sa aj správame. Ale je to omyl. Keďže všetci máme nejaké predpoklady, vlohy a podobne, nie je dôvod sa s niekým porovnávať. Pokiaľ sa s niekým porovnávaš prakticky vo všetkom,robíme obrovskú chybu. druhá vec. Je veľmi nešťastné, pochádza to od školského prostredia, ktoré som miloval a nenávidel zároveň, ale azda ako každý študent, vždy sme o niečo súťažili. áno. dotiahol som to na najlepšieho študenta vprostred chlapcov, mal som najlepší prospech a ako v historii školy ma prijali na dve vysoké školy naraz. Mám poľnohospodársku strednú školu. A nemám z nich nič. ani zo strednej, nakoľko nikdy som nepracoval v odbore, ani vysokej, kde som strávil len jeden rok. IQ nie je potrebné ani na škole. Je jedno úplne, či si o mne niekto myslí že som idiot, alebo som zožral všetkú múdrosť sveta ,alebo vševedko. Mne je to totálne jedno. Ja obdivujem ľudí nie na základe čo všetko majú, pretože nie všetko ti je aj dané, a nie všetko ti osoží. Ale na základe toho, ako z mála dokázali vyťažiť maximum. a to je umenie. Máš potrebu niekoho obdivovať. V obdivovaní sa môže skrývať závisť ako odpoveď na to, čo som ja všetko nedokázal, a ako ma to veľmi štve. To je klasický príbeh človeka, ktorý nechce na sebe pracovať, a bude závidieť druhému miesto toho, aby vstal zo zadku a niečo predsa išiel robiť osožné. A pokiaľ to nevie, no tak nevie. Tak musíš aj to prijať. Ale hodnotiť ľudí na základe dákeho iq mi pripadá z cesty. Na vysokej som mal iq testy, a boli to najsprostejšia čast prijímačok. Na záver som im povedal, že keby som chcel, tak vám nepoviem o sebe nič. Lebo iq testy a podobné psychodrísty majú nulovú výpovednú hodnotu. Človek sa má zamerať na to, čo všetko robím a aký osoh vykonávam pre seba a spoločnosť... Všetko, to čo som písal, som zažil, a teda je to napísané na základe reálne skutočnosti. Každý človek má za sebou nejaký životný príbeh, a vieš čo je najpodstatnejšie? každý má životný príbeh ešte pred sebou, dokonca aj vtedy, keby ti zostával posledný deň života. pretože ja osobne som človek, ktorý všetko chcem prežiť naplno. Všetkému dávam zmysel, pretože ma to obohacuje na mojich skúsenostiach. Kedysi som písal článok, čo má zmysel nejaký nezmysel. Zamysli sa trochu nad tým. Áno, je to ďalšia, téma, ktorej sa budem venovať, ale v princípe človek musí žiť. Vo svojom okoli naozaj poznám veľmi veľa zdecimovaných ľudí, ktorých žiť akosi nebaví. Nemajú zmysel života. Poznám jednu ženu o tri roky staršiu, ktorá mi povedala to isté. Vidím na nej vyslovene depresívne stavy, čo mi ona zatiaľ povedala, že ja som plný života, že to je úplne iné. Sú ľudia, ktorým chceš pomôcť, ale oni pomoc odmietajú. Málokto tuší, že najväčšia pomoc je tá nemateriálna.
@vreskot000 Veď ja proti Tvojim blogom nemám absolútne nič, ak, lepšie povedané ... kľudne aj KEĎ niekomu pomáhajú a nachádza v nich odpovede na svoje otázky, píš ich aj trikrát viac, rob, čo považuješ za svoje poslanie, to je všetko fajn. Mne len prišla vtipná Tvoja reakcia kdesi tam v nejakom fórku na Dottoreho Fica v kombinácii s tým, ako Teba samého vnímajú mnohí ľudia tu, na Birdze. Ty kokso, len tak z fleku vysúkať zo seba na bývalého dlhoročného premiéra vetičky:
- on nedokázal za 12 rokov nič. totálne nič.
- je to obyčajný táraj, ktorý lezie na nervy každému, ...
- ... a opakujem nedokázal nič.
a byť súčasne Kresťanom, ktorý pozná Písmo, Slovo, veď predsa musíš vedieť, že tie Tvoje nabubrelé proklamácie sú už len s hľadiska logiky čírym nezmyslom, ja chápem, že občas použiť metaforu, fabuláciu je fajn, niekedy až nevyhnutné, ale žeby u Fica až takto bolo treba? Čo Ti frajerku prebral? Majka Troška bola objektom Tvojho záujmu a hnusný Ficiak si ju prisvojil len pre seba a nechcel ani len požičať nikomu inému?!? Teraz varím z vody ja a vymýšľam si jedna radosť, ale povedz, načo také krvavé oči, veď si presne ako on, keď takéto dajme tomu o Igorovi rozpráva. Chlapci, chlapci, ako malí frkani v škôlke na pieskovisku, predvádzate sa a aj tak sa len chcete zapáčiť pekným dievčatám a strúhať frajera pred nimi. Veď ona sa možno nejaká už chytí!
@vreskot000 ešte dokončím k tomu, že si Kresťan, veď predsa to o tom brvne a smietke poznáš a predsa sa nehanbíš tu predvádzať svoje vlastné brvná, tváriš sa, aký máš nadhľad, skúsenosti, erudíciu, hoci bez VŠ, to Ti neberiem, sú ľudia iba so ZŠ a schovajú svojou múdrosťou a skúsenosťami celú rotu doktorov vied a profesorov do vrecka. Nie si tu, na Birdze sám, čo niečo vie a môže rozdávať plnými priehrštiami. Tým kvantom len pôsobíš, že sa vnucuješ. Dobrého málo býva. A aj keď ho je viac, veľa, kvantá ... treba vedieť dávkovať. Veď to tu vyzerá ako Vreskotovo miestami, vytlačíš svojimi desiatimi článkami blogy iných ľudí z titulky a si podľa všetkého spokojný, už tam nesvietia ich Braky, ale ostali len Tvoje Perly Ducha. Ktoré sa mimochodom, nemajú hádzať sviniam, a že ich tu miestami je, alebo sa na ne dosť často podaktorí s obľubou a ochotne hrajú! Howgh for now, dear Ladies!
@br4nisl4v ohľadom politiky sa nevyjadrujem, ale keby si vedela ako sa nakradlo vieš. starým dá trinásty dôchodok a mladých zoderú za minimáln mzdu. som robil na dohodu, kde ma využívali ako sa len dalo. bol som dievča pre všetko. štvalo ma to! prekračoval som rámec mojich povinnosti zatiaľ čo ostatní z toho pekne profitovali. vykšľal som sa na nich. druhá vec. každý ekonom ktorý sa vyzná do ekonomiky vie, že sme premárnili veľmi veľa času na sprostosti. ak sme pri ekonomickej tematike. 11 miliárd eur mali vyčerpať za 9 rokov. aký projekt v rámci nezamestnanosti spravil? no menuj teraz. robil som 5,5 rokov na dohodu, keby som si pomimo nezarobil iné lóve, z jeho výplat by som neprežil. ale zas mám hlavu, tak som nelenil samozrejme. z normálnej roboty nezarobíš. to je na inú tému. druhá vec. teraz som zachytil správu, že koli zlému čerpaniu peňazí slovensko vráti 1 miliardu eur. Vieš koľko pracovných miest mohlo byť vytvorených. veľmi veľa.
@vreskot000 a zase tu máme Vreskotkovo obľúbené mrnčanie a fňučkanie, opäť máš na každučkú Tvoju vetičku nádherný príklad z Tebou toľko obľúbenej a citovanej Biblie, nejdem Ti to hľadáš, sám to zvládneš, bolo tam niečo také, že sa dotyčný sťažoval, že koľko on robí a tí ostatní majú rovnakú mzdu, prípadne zaťali robiť oveľa neskôr, teda logicky menej roboty museli urobiť a ... predsa dostali rovnakú odmenu ako frfľoš. Okrem iného, sám kdesi píšeš, neviem, či to nebolo dneska a práve mne, že poklady V NEBI treba zhromažďovať. Ako sa majú príslušníci iných vierovyznaní, dokonca neveriaci, ateisti pozerať na celé kresťanstvo, keď vidia takéto usoplené, večne si sťažujúce decká, takéto niečo má byť vzor a chlap, muž hoden obdivu a nasledovania? Nariekal niekedy Ježiš, hundral a pindal? Neviem o tom, nedočítala som sa nikde! 90 percent svetovej populácie sa má horšie ako ty a žijú, fungujú, a to niektorí majú desať percent z toho, čo ty. Úsmev na tvári, roztrhané gate na zadku, majetok za dvadsať eur, a čo? Zasa Biblia, vtáčiky sa nestarajú a veselo si žijú, o ľudí že by sa Najvyšší nepostaral? Každému, čo mu zrovna práve prospieva, a mnohým prospieva práve a presne - skromnosť, materiálna chudoba, nutnosť snažiť sa vydolovať zo seba to najlepšie, inak by pekne stlstli, zleniveli a do pekla sa dostali. Že vraj Kresťan ... daj sa premenovať na Nariekana, prípadne Fňukoša, prípadne niečo iné. Malé decká zo škôlky ťa vysmejú, keby ťa videli, ako tu smoklíš, sopľoško! Čoby, keby, ex post sú všetci generáli, čo ty len tušíš, ako to je Zhora zamýšľané, aby sa ľudia na vlastných chybách pekne krásne naučili, čo sa má a čo sa nemá, čo sa sluší, patrí, je nanajvýš dobré a chvályhodné, ako sa v kostole hovorieva.
@vreskot000 ty si taký chrobák Truhlík, ktorý všade bol, všetko vie, ku všetkému sa potrebuje vyjadriť, však? Ja si dávam do profilovky obrázky hlavne pekných ľudí, ktorých dajmetomu výraz tváre sa mi páči, alebo celkové vyznenie fotky vyjadruje moju náladu.
A klasika - ideš presne podľa muštry - črty svojej vlastnej osobnosti pripisuješ niekomu inému, tentokrát zhodou okolností mne, ale pri svojich moralizátorských poučovaniach to robievaš pravidelne kade-tade.
Takže áno, ďakujem za ďalšie z Tvojich priznaní Orbi et Urbi - celému svetu, aj nášmu Birdz Mestečku, že si Naivné Truhlidielko a navyše ... že Ťa nikto nechce. Mňa chce až príliš veľa chlapcov a predstav si, dokonca aj dievčatá, no fuj, daj mi prednášku o zdraviu a duchu škodlivej homosexualite!!!
@vreskot000 samozrejme nádherný podpis na záver, aby som nezabudla, to slovíčko Ťa veľmi verne vystihuje.
Inak, pozri ho, aký veľký kresťan a ako pohŕdavo sa vyjadruje k iným, dokonca dievčatám! Je potom dosť zrejmé, prečo ťa okrem iného tak nechcú!
@br4nisl4v ty nevieš o mne nič a to je veľmi dobré. no povedz ešte že čo máš na mysli. ale možno píšeš z vlastnej skúsenosti. máš s niečím problém proste. povedz mi ešte jedno. aký zmysel má tvoja retardovaná otázka? lebo podľa mna si chceš uspokojiť svoje svedomie ktoré je na bode mrazu. možno si zdecimovaný. pozri. ja som plný života. žijem v dobrej spoločnosti čo ma naplňa radosťou. dobre zarobím, ale materializmus nepovyšujem na prvé miesto. hovorím ti kľudne. ty máš evidentne nejaký problém. problém s iq či ho máš vysoké alebo nízke. môžeš mať iq ako einsten, ale pokiaľ budeš citovo tupý, čo aj si, nepomôže ti nič. to je tvoja neschopnosť a úbohosť. nič viac. čo ty vieš o mne? ty o mne nevieš nič tak si neotváraj ústa.
@vreskot000 Viem o Tebe z tvojich textov, blogov oveľa viac, než by si si kedy prial, to je len Tvoje Nezbožné prianie, aby som o Tebe nevedela nič, to by Ti vyhovovalo, ale tak to, veľmi dobre to sám vieš, nie je! Stále pripisuješ svoje vlastné veci mne ... ja mám problém? Neviem o žiadnom, keby aj nejaký bol, vyriešim ho veľmi ľahko, riešim úspešne problémy množstva ľudí, ale hlavne tých, ktorí si sami priznajú, že nejaký majú - na rozdiel od Teba, ktorý vidíš problémy hlavne a takmer výlučne na tých druhých. Nakladá Ti tu Tebe neznámy človek, ktorý má síce "mužský" avatar, ale stále Ti píše o sebe v ženskom rode, ani len to nie si schopný akceptovať, ťuťuško.
Moje svedomie je na bode mrazu? A na to si už len ako prišiel, vychádzal si z toho svojho a dvihol si to o pár desiatok k bodu varu? Kde si potom Ty sám, pri absolútnej nule? Ja a zdecimovaná? To vieš odkiaľ, zasa svoj stav pripisuješ mne. Človek plný života je medzi ľuďmi a nevypisuje siahodlhé múdrosti na net ... na portál pre mladých ľudí, kde drvivá väčšina má z Tvojich nudných kecov len a len srandu.
Vraj mi hovoríš kľudne, ale krv Ti vrie pri pomyslení, že niekto do Teba vidí až príliš dobre a do hĺbky. Opäť a znova ... ja a PROBLÉM? Veď si už konečne priznaj, že Ty sám ho máš a riadne veľký! Citovo tupá? Ja? Chováš sa a píšeš ako najväčší chrapúň, ale to takíto týpkovia ako ty zvyknú. Pekné rečičky a keď sú pred svetom odhalení, protiútok, ináč dosť slabý a chabý, pokusy o urážky, mňa ale čím uraziť nedáš, ja mám úplne skvelú obranu, preto môj Nick, ktorý som si vypožičala, kto je v spojení s Vôľou a kto je tu za vola, je všetkým čitateľom tohoto fóra naprosto jasné!
MNE nepomôže nič, JA som neschopná a úBohá? Ale, ale chlapčiatko sprostučké, správaš sa ako nevychované, drzé decko, ktoré nevie, kam z konopí. A áno, rozkazovať, to by Ťa bolo, ja si budem otvárať ústa kedy chcem, na koho chcem a rovnako tak písať, čo chcem a komu chcem. Ešte lepšie povedané, presne v súlade s Jeho Vôľou, ak by si to chcel mať presnejšie špecifikované, ty Trubiroh nafúkaný a nesmierne drzý, ako sa to chováš k Služobnici Pánovej, sa nehanbíš?!? Hanbi sa!
@vreskot000 Opäť vynikajúce a nadovšetko trefné pomenovanie samého seba ... áno, nič iné, ako úbohosť, t.j. v preklade veľké vzdialenie sa od Boha, Jeho Vôle, veru, veru, pekné vysvedčenie si tu sám sebe dávaš, hoci predstieraš, že to patrí mne, ľudí možno niektorých oklameš, ale múdrych nie a rovnako tak ani Najvyššieho nie, krúť sa tu ako had nastoknutý na poličke.
A áno, moje troška dlhšie komenty Tebe samému vnukujú zdrvujúcu sebakriticky a dokonalé pomenovanie vlastných blogov ... LITÁNIE! No výborne, čo nám Birdzanom a Birdziankam ešte pekného na seba prezradíš?
@vreskot000 zaujímavá taktika! Ale odbiehaš od témy! Ktorou je Všeobecná náprava duší ľudských. A ak, keď sa jej chceš venovať, najprv musí byť dokonale čistá tá Tvoja, inak to je len utieranie špinavého stola s bielou doskou ešte špinavšou a smradľavou handrou.
Pokus dobrý, ale ... dosť nudný a máloslovný na Tvoje pomery. Ale máš pravdu, nemusíme tu zápasiť na život a na smrť, ja len, že ľudí nezlepším neustálym upozorňovaním na ich chyby, to si môže dovoliť On, Najvyšší, my sme tu na to, aby sme osobným vzorom ukazovali ostatným, pozri, aj takto to ide, nemusíš robiť presne to, čo ja, rob to, z čoho máš radosť a čo je ku prospechu aj ostatným a z čoho majú radosť oni. Niečo, čo vieš, v čom si naozaj dobrý, dobrá, nemusí z toho hneď kápnuť škvára, ale po čase možno ... Tož, hor sa k výšinám!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Som povýšenecká a namyslená. Myslím si o sebe, že mám toho v hlave viac ako bežný človek, ale mám neskutočne veľa zlých vlastností a vecí, ktoré nedokážem. Je pravda, že si niekedy robím srandu z toho, že ľudia nie sú veľmi obdarení v lebečnej dutine, ale snažím sa neskĺznuť do zlého robenia si srandy. Len v rámci normy. Súdim a škatuľkujem veľmi nepekným spôsobom, no napriek tomu všetkému sa snažím (a verím, že sa mi celkom darí) objektívne hodnotiť konanie a vlastnosti ostatných. Sympatie stále zohrávajú veľkú rolu, ale snažím sa od nich upustiť. Neviem, či dokonca nezávidím (áno, je to hriech, možno preto si ma Zajko blokol, neviem) tým, ktorých mám rada a dokážu to, čo ja nie. Ale áno, obdivujem ich. Mne niektoré činnosti prídu nehorázne ťažké a nie som schopná ich dokázať, ale oni bez problémov. To si určite zaslúži pochvalu.
Ďakujem, milá Riddi, aspoň niekto tu je schopný napísať zloženú vetu, vetu, ktorá má viac než desať slov a treba na jej vytvorenie o trošku vyššie ako obligátnych Birdzovských 88. Teda, sú tu vari aj 188-ičkári, ale o tých to nikdy nikto nezistí, tí sa starostlivo zatajujú a tvária sa, že sú výrazne sprostejší a majú len 158. Či 155! 150?
Takto si to chcel! Naložiť od psychiatrickej pacientky? Ešte treba požalovať adminovi samozrejme, zle sa tu čítajú anylýzy samého seba, obzvlášť, keď ich navyše vidia ostatní a súhlasne si, pobrumkávajú, má pravdu, to dievča zlaté!
- on nedokázal za 12 rokov nič. totálne nič.
- je to obyčajný táraj, ktorý lezie na nervy každému, ...
- ... a opakujem nedokázal nič.
a byť súčasne Kresťanom, ktorý pozná Písmo, Slovo, veď predsa musíš vedieť, že tie Tvoje nabubrelé proklamácie sú už len s hľadiska logiky čírym nezmyslom, ja chápem, že občas použiť metaforu, fabuláciu je fajn, niekedy až nevyhnutné, ale žeby u Fica až takto bolo treba? Čo Ti frajerku prebral? Majka Troška bola objektom Tvojho záujmu a hnusný Ficiak si ju prisvojil len pre seba a nechcel ani len požičať nikomu inému?!? Teraz varím z vody ja a vymýšľam si jedna radosť, ale povedz, načo také krvavé oči, veď si presne ako on, keď takéto dajme tomu o Igorovi rozpráva. Chlapci, chlapci, ako malí frkani v škôlke na pieskovisku, predvádzate sa a aj tak sa len chcete zapáčiť pekným dievčatám a strúhať frajera pred nimi. Veď ona sa možno nejaká už chytí!
A klasika - ideš presne podľa muštry - črty svojej vlastnej osobnosti pripisuješ niekomu inému, tentokrát zhodou okolností mne, ale pri svojich moralizátorských poučovaniach to robievaš pravidelne kade-tade.
Takže áno, ďakujem za ďalšie z Tvojich priznaní Orbi et Urbi - celému svetu, aj nášmu Birdz Mestečku, že si Naivné Truhlidielko a navyše ... že Ťa nikto nechce. Mňa chce až príliš veľa chlapcov a predstav si, dokonca aj dievčatá, no fuj, daj mi prednášku o zdraviu a duchu škodlivej homosexualite!!!
Inak, pozri ho, aký veľký kresťan a ako pohŕdavo sa vyjadruje k iným, dokonca dievčatám! Je potom dosť zrejmé, prečo ťa okrem iného tak nechcú!
Moje svedomie je na bode mrazu? A na to si už len ako prišiel, vychádzal si z toho svojho a dvihol si to o pár desiatok k bodu varu? Kde si potom Ty sám, pri absolútnej nule? Ja a zdecimovaná? To vieš odkiaľ, zasa svoj stav pripisuješ mne. Človek plný života je medzi ľuďmi a nevypisuje siahodlhé múdrosti na net ... na portál pre mladých ľudí, kde drvivá väčšina má z Tvojich nudných kecov len a len srandu.
Vraj mi hovoríš kľudne, ale krv Ti vrie pri pomyslení, že niekto do Teba vidí až príliš dobre a do hĺbky. Opäť a znova ... ja a PROBLÉM? Veď si už konečne priznaj, že Ty sám ho máš a riadne veľký! Citovo tupá? Ja? Chováš sa a píšeš ako najväčší chrapúň, ale to takíto týpkovia ako ty zvyknú. Pekné rečičky a keď sú pred svetom odhalení, protiútok, ináč dosť slabý a chabý, pokusy o urážky, mňa ale čím uraziť nedáš, ja mám úplne skvelú obranu, preto môj Nick, ktorý som si vypožičala, kto je v spojení s Vôľou a kto je tu za vola, je všetkým čitateľom tohoto fóra naprosto jasné!
MNE nepomôže nič, JA som neschopná a úBohá? Ale, ale chlapčiatko sprostučké, správaš sa ako nevychované, drzé decko, ktoré nevie, kam z konopí. A áno, rozkazovať, to by Ťa bolo, ja si budem otvárať ústa kedy chcem, na koho chcem a rovnako tak písať, čo chcem a komu chcem. Ešte lepšie povedané, presne v súlade s Jeho Vôľou, ak by si to chcel mať presnejšie špecifikované, ty Trubiroh nafúkaný a nesmierne drzý, ako sa to chováš k Služobnici Pánovej, sa nehanbíš?!? Hanbi sa!
A áno, moje troška dlhšie komenty Tebe samému vnukujú zdrvujúcu sebakriticky a dokonalé pomenovanie vlastných blogov ... LITÁNIE! No výborne, čo nám Birdzanom a Birdziankam ešte pekného na seba prezradíš?
Pokus dobrý, ale ... dosť nudný a máloslovný na Tvoje pomery. Ale máš pravdu, nemusíme tu zápasiť na život a na smrť, ja len, že ľudí nezlepším neustálym upozorňovaním na ich chyby, to si môže dovoliť On, Najvyšší, my sme tu na to, aby sme osobným vzorom ukazovali ostatným, pozri, aj takto to ide, nemusíš robiť presne to, čo ja, rob to, z čoho máš radosť a čo je ku prospechu aj ostatným a z čoho majú radosť oni. Niečo, čo vieš, v čom si naozaj dobrý, dobrá, nemusí z toho hneď kápnuť škvára, ale po čase možno ... Tož, hor sa k výšinám!