My teda riešime s partnerom aj takéto dosť intímne zdravotné veci ale nešla by som proste k nemu ako k lekárovi, strašne by sa mi to priečilo Aj keď mám nejaký problém tak naozaj nie je prvé čo urobím, že by som mu otrčila aby náhodou neprehliadol @dee99
@fakecocacolazero vsak praveze pri partnerovi by to malo byt o dost uvolnenejsie "aha tu sa mi daco nezda" kukne a nasledne povie ze to nic nieje alebo nasadi liecbu..
@dee99 tak ale oni vedia byt tam dole aj fakt neprijemne veci, nie len, ze "nic to nie je" pripadne by som nebola rada ak by mi prave on zistil nejake zavazne ochorenie ... ale kazdy ma ine nastavenie.
Čo viem, tak to nie je dobré aby ste chodili k lekárovi, ktorý je váš príbuzný, alebo lepšie povedané, ktorý vás takto dobre pozná. Môže byť potom zaujatý a môže na to doplatiť liečba. To je tak isto aj dôvod, prečo ak je niekto lekár, tak by nemal stanovovať diagnózy a liečby sám sebe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ach, nechcel by som byť gynekológ.
Hihi.