Ja som ho nevolila ani predtým. Nebol mi nikdy sympatický, ale určite nie kvôli tým dôvodom ako majú Rusofili že sa strká do riti Amerike či čo Ale jednoducho mi príde že do politiky nepatrí a že jeho celá kampaň bola naučených 5 fráz dookola a to je tak všetko. Taký dilinko, lucker, čo sa mu podarilo zbohatnúť na chudákoch... no.
ano. je na prezidentovanie ako stvoreny, robi to dobre. neni dementny, vie sa vyjadrovat, ma okolo seba xy ludi, ktori vykryju to, ze "nie je politik", i ked to podla mna pre reprezentativnu funkciu prezidenta nie je prakticky vobec dolezite. a zachoval si taku tu ludsku dobrotu a prirodzenost, celkovo mi vzdy bol aj je rovnako symapticky, a necitim zanho hanbu ako za xy jeho predchodcov a xyz politikov.
ale hej no, neni s nim sranda ako s gaspim ale tento smiech cez slzy mi asi nechyba
na kisku mam neutralny nazor... sice mi vadi ze ho musim platit z mojich dani, ale je to prvy prezident po dlhom case, ktory aspon nerobi hanbu.
ked uz musi byt nejaka hlava statu, tak som skor za monarchiu. pri monarchovi by sa aspon usetrili peniaze za volby a predsa len cisar by mohol byt povazovany tak trochu aj za turisticku atrakciu, s monarchom sa zvyknu ludia viac stotoznit pretoze je to vpodstate obycajny clovek ktory ma k svojej krajine hlbsi vztah ako voleny zastupca, neni to politik ktory sa dostal k moci tym ze oklamal ludi.
posledna hlava statu ktoru si ludia na tomto uzemi vazili bol Frantisek Jozef, potom mozno este Masaryk ostatne hlavy statu boli bud na smiech, alebo na zaplakanie.
@mojdedo Aj ja som využila úverové produkty, ale nie jeho a za jeho čias. Iba ozaj zúfalý človek môže platiť také neskutočné úroky za niečo, načo by si s väčšou vôlou mohol našetriť aj sám. Ja som napr. využila kúpu notebooku s 0% úrokom, len som ho proste zaplatila na 7 častí, čo je ok. Ale to čo robil on, ok nebolo.
@mojdedo platit ano, ale aspon za volby by sa usetrilo. Prezident je v parlamentnej demokracii ajtak len reprezentaivna babka. Jediny europsky monarcha ktory ma v rukach aj aku taku moc je lichtnstajnsky knieza Hans Adam II. Btw lichtnestajnsko je jedna z najbohatsich krajin europy a ma skoro dva kart vyssie HDP na hlavu ako Svajciarsko... Neviem cim to je ale vacsina najbohatsich krajin (Norsko, Luxembursko, Katar, Kuvait, Japonsko) su prave monarchie.
Uprimne si myslim ze prezident je len figurka, ktora o nicom nerozhoduje takze podla mna ani nie je podstatne kto je prezidentom...ale ako uz bolo spominane ak by bolo medzi ficom a kiskom tak urcite Kisku
@luc.ka@mojdedo --- aha takze s nato zakladnou suhlasite - pretoze henten hajzlik sa hned ponukol ze tu spravime nato zakladnu - a ked nedajboze bude konflikt rusko vs usa a rusi nam sem zajebu atomovku tak potom co ? .... Uplne zmanipulovany mediamy. Nebudem vam nadavat lebo ten had zmanipuloval aj mna a volil som ho, uz si budem davat na taketo veci velky pozor. Praveze ja si myslim ze prezident by mal byt clovek s charakterom aspon nejakym a nie prikyvovat nadnarodnym vojenskym spolocnostiam a nechodit na dolezite stretnutia . ani na stretnuti v moskve nebol ( mam problemy s pamatou neviem ako sa to presne volalo , proste nieco dolezite ) tusim vyrocie konca 2sv vojny - ale viem ze jediny prezident ktory prisiel je te neslusny zeman - ten ktory sa neboji povedat svij nazor napr svedskemu prezidentovi ....je to bezcharakterny had, len velka skoda ze on je az taky slizky ze mu to vsetko ludia zeru, to je smutne...myslim ze prezident ma reprezentovat stat ( ci uz slusne alebo menej slusne ) a nie tych ktory mu zaplatia a este sa tvarit ako spasitel (nic take nieje - v politike su 2 typi ludi 1- ti ktori spravia mensie zlo a potom ti ktori spravia vacsie zlo ) Ja by som ho hned vymenil za ceskeho prezidenta , dokonca aj za gaspara... A natomto hlasovani vidime ako vie dobre klamat a ako mu to ludia zeru
Aha. No pisal som to na rychlo na mobile a pomylil som si y/i , no a co ? Mam chronicke zdravotne problemy, takze mam dost lekarskych sprav, v kazdej 2-3tej sprave je gramaticka chyba - a myslim si ze to nevypoveda o nicom, okrem tak max nedoucenej slovencine alebo casovej tiesni (ked niekto rychlo pise) ... Cize zato ze neovladam slovencinu ako vy som akoze menej inteligentny takze moj nazor asi nebude blozko pravdy ? Ano. ... Nemam cas sa zaoberat kiskom a politikou tak som to napisal len fakty co si pamatam a pokusil spm sa to hodit do nejakych suvislosti, ktore sa mi zdaju logicke ... Sme hned vedla ukrajiny kde sa tlacili pocas konfliktov spojenych s krymom rusi, takze by ma zaujimalo kto bol iniciatorom Nato ,,zakladne'' na sr , bol to kiska , nemam pravdu ? Akoze mozno ziadna vojna nebude, dufajme ze nie.... Ak ak by bola tak je to pre nas velke minus, ta zakladna. Mohli ste napisat nieco k veci- cokolvek co si myslite , takze suhlasite so vsetkym co som napisal ? @luc.ka@mojdedo
@luc.ka Nerozumieš? No dobre tak ti to vysvetlím po lopate.. To čo Kiska vo svojich prejavoch povie mu našepká alebo napíše na servitku Butora aby vedel čo za volovinu má tresnúť. Vlastný názor Kiska nemá a jeho rečnícke schopnosti sú tiež úbohe. To už Kotleba dokáže lepšie rečniť bez toho aby vedel povedať R.
@sypomka@24 je tiež podstatné kto je prezidentom.. Lebo hoci prezident nemá právomoci reprezentuje národ.. A teda Kiska ho reprezentuje dosť po hanbe. Rusi si o nás kvôli Kiskovi určite myslia že sme idioti a Američania sa vďaka nášmu Prezidentovi najskôr z nás smejú že ako nás majú všetkých na gumičke lebo sa strčíme do ich riti aj s topánkami...
@luc.ka@26 no keď už niekoho opravuješ z gramatiky skús vysloviť SS 50, SS 80-Satan či Topol-M. To budú termonukleárné hlavice ktoré ti budú padať na hlavu aj vďaka tomu že volíš Kisku...
@trash nehovorím, že je fajnový, hovorím, že z trojica Fico/Procházka/Kiska je podľa môjho názoru najschopnejší a keby tam bol niekto kto by sa mi pozdával viac, už by som Kisku nevolila. nič viac - nič menej, neviem aké iné závery si z toho vyvodzuješ
Inak ale ten vyber tiez nebol bohvieaky ,,, keby bol ŠPACIRKA prezident to by tiez asi nebola vyhra , ale keby boli volby znovu tak by som asi nesiel volit .... Taky kandidati
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Páči sa mi ale, ako kvôli nemu niektorí zúria
ale hej no, neni s nim sranda ako s gaspim ale tento smiech cez slzy mi asi nechyba
(ja viem, aj tak mi neda...)
zapla som po dlhom case brc a nevypla ho po 5 sec zhnusena z prveho prispevku, co mi padol do oka, tak som aj mily komentar napisala
ked uz musi byt nejaka hlava statu, tak som skor za monarchiu. pri monarchovi by sa aspon usetrili peniaze za volby a predsa len cisar by mohol byt povazovany tak trochu aj za turisticku atrakciu, s monarchom sa zvyknu ludia viac stotoznit pretoze je to vpodstate obycajny clovek ktory ma k svojej krajine hlbsi vztah ako voleny zastupca, neni to politik ktory sa dostal k moci tym ze oklamal ludi.
posledna hlava statu ktoru si ludia na tomto uzemi vazili bol Frantisek Jozef, potom mozno este Masaryk ostatne hlavy statu boli bud na smiech, alebo na zaplakanie.