@fero1821 protimnožiteľský zákon ... to je taká vec čo absolútne nedoriešili, nerozmysleli si to dobre a zle to sformulovali. Množiteľstvo a chov zvierat je totižto taká rozsiahla téma ktorú väčšina ľudí vidí čierno-bielo a pri tom sa hovno do toho vyznajú ... fakt je to na dlho ... ešteže mal prezident toľko rozumu že im to vetoval.
@plavam_zivotom ten zákon podla mna vymyslela Cigániková,ja som ich tiež volil ale v podstate len kvoli Sulíkovi a ešte tá Kiššová sa mi zdá celkom príčetná na rozdiel od Poliačika,Cigánikovej a Nicholsonovej
@plavam_zivotom Súhlasím :/ Ako ja som bola najskôr nadšená, že sa idú robiť konečne systémové riešenia proti preplneným útulkom a karanténam, ale zase im nešlo o nič iné, ako o prachy (odvody štátu z "akože registrovaného" množenia psov bez PP).
Pritom ja to vidím tak jednoducho - zakázať PREDAJ psov bez preukazu pôvodu. Ach jo. Ako ja chápem, že vždy sa nájdu ľudia, ktorí to nejakým spôsobom obídu, ale mať to uzákonené je absolútne MINIMUM.
@plavam_zivotom nevoliť vobec je uplna hlupost,ak neodvolis tvoj virtualny hlas ktory si nepodala pripisu strane ktora bola prva bez tvojho hlasu takze keby 10000 ludi neodvolilo a vyhral by smer ziskal by este viac hlasov( tych co nevolili
@antifunebracka tymto sposobom sa da vylucit kazdy, lebo kazdy ma nejaku chybu. Pamatam ako si mi na Poliacika povedal toto: "Poliacik je proti ockovanie , to je ok?" skor by ma teda zaujimalo koho by si volil ty. A uplne vazne bez srandiciek poprosim ...
@merkojenko to je zase hovadina toto... precitaj si tento clanok. Ano moje nevolenie sice ovplyvni nejak volby ale nie tak ako to popisujes ty » www.menejstatu.sk/chodte-volit-aj... , ak by to tak bolo Fico by mal pri kazdych volbach 75% hlasov. (25% realnych a ako vitazna strana by si pripocital 50% naroda ako neucastnikov volieb)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
dnes ani neviem koho by som volila
Pritom ja to vidím tak jednoducho - zakázať PREDAJ psov bez preukazu pôvodu. Ach jo. Ako ja chápem, že vždy sa nájdu ľudia, ktorí to nejakým spôsobom obídu, ale mať to uzákonené je absolútne MINIMUM.
@merkojenko to je zase hovadina toto... precitaj si tento clanok. Ano moje nevolenie sice ovplyvni nejak volby ale nie tak ako to popisujes ty » www.menejstatu.sk/chodte-volit-aj... , ak by to tak bolo Fico by mal pri kazdych volbach 75% hlasov. (25% realnych a ako vitazna strana by si pripocital 50% naroda ako neucastnikov volieb)