Nuž, keby som mala čo prezentovať, tak by som o tom pouvažovala...
Nanešťastie, moja tvorba zatiaľ spočíva v tých zopár článkoch tu na webke, asi troch "odborných" článkoch do školského časopisu, slohových prác do školy a niekoľkých rozpísaných vecí, ktoré už ale asi dopísané ani nebudú
@nicmanenapada tak to je dosť nafigu (aspoň z mojej strany) jedine, že by to bolo počas pracovného týždňa v stredu alebo štvrtok poobede, to by som si stihla odbehnúť kdesi do BA (čisto hypoteticky)
Verejne, akoze by som to musela ja aj citat? Tak to nie .. Nerada sa ukazujem a rozpravam pred vela ludmi. A adi by som sa ani neprisla pozriet, lebo by to vo mne vyvolavalo depresie, ze som neschopnejsia, ako vsetci ostatni. Ale prajem vela organizacnych uspechov.
@jin15 Toho veru je málo... Pokiaľ ide o serióznejšiu tvorbu vhodnú na prezentovanie, tak to je dokopy asi 6 kratučkých poviedok ktoré mám zverejnené tu
Moja tvorba je vysoko intímna, celkom vážne uvažujem, že ju budem môcť posunúť verejnosti až ked budem dýchať fialky odspodu, alebo plán bé ked sa s určitými stránkami mojej osobnosti vyrovnám a prestanem sa za ne hanbiť.
Mam toho vela, myslim ze niektore veci su celkom obstojne, len by som sa hanbil to citat pred vela ludmi pretoze mam recovu vadu a kto nie je zvyknuty tazko mi rozumie : / Takze aj ked som zahlasoval ano asi skor nie....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja neviem, asi ano, ale mozno nie
Nanešťastie, moja tvorba zatiaľ spočíva v tých zopár článkoch tu na webke, asi troch "odborných" článkoch do školského časopisu, slohových prác do školy a niekoľkých rozpísaných vecí, ktoré už ale asi dopísané ani nebudú
moje kontakty žiaľ siahajú len na dva mestá - Bratislava a Banská Bystrica
alebo jedine ak by moje veci cital niekto iny..nie ze ja sa postavim a zacnem citat svoje texty..to nie