Asi s nabytkom. Paradoxne som vlastne v dvoch takych aj robila, v jednom asi tyzden a v druhom mesiac, co boli mimo jednodnovych brigad pocas strednej skoly moje jednoznacne najkratsie zamestnania ? ale aj tak si vyberam nabytok
@priekala@6 ale ved na to su opalovacie kremy, a radsej byt von na cerstvom vzduchu, nez cely sen byt zavreta pod umelym svetlom, s milion ludmi a s klimou bez moznosti vyvetrat, alebo aspon pozerat cez okno mat denne svetlo
@milgamman@21 ale aj opaľovacie krémy nie sú všetko a platí, že treba mať naozaj kvalitný.. Ten ktorý je kvalitný je ťažko zhodnotiť, aj priemerný môže byť dobrý, ale ani nemusí..
@milgamman@27 tak ja ako celoročný záhradník, a človek čo si rok takúto alebo podobnú robotu, môžem zhodnotiť, že ani v zime to nie je "med lízať". Tam je dobré, že máš možnosť sa stále viac obliecť, zabaliť sa ako cibuľa, lenže tam máš častokrát prechladnuté močové cesty a aj ja som presne mal. Chodil som často čúrať. Aj u doktorky na preventívke som mal dohúkané už zápalové ukazovatele a zdá sa, že práca mi poškodila čiastočne zdravie. Minimálne som aj viac alergické. Neviem, uvidíme, v obraze budem presne o týždeň, kedy budem už vybavený od alergológa.
Som elektrikár, a pracujem ako predajca elektrotechniky. Mám paragraf na samostatného elektrotechnika, mám skúsenosti a baví ma to viac ako montáže za velké prachy. Kreativitu si vybíjam na výstavkách a prezentáciách, pomáham ľuďom bez profesionálnych skúseností, ktorí by si neraz nechali kvoli pár kačkám vyhorieť barák a velakrát spravím luďom fakt príjemný ďeň z inak otravného nakupovania. Pre mňa práca snov, ktorej výkon som mal v hlave dávno pred tým ako som sa k nej dostal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov