Ak by som bral tento vyzivovy doplnok (@0), ktory zvysuje hladinu testosteronu o 300%, zhrubol by mi aj hlas?
Takze... Kazdu chvilu chcem zacat uzivat tento vyzivovy doplnok: » www.protein.sk/e-532-vitrix-na...
mal by zvysit hladinu testosteronu o 300%, chcem to aby som mal este vacsie svaly...
Ale teraz som si vypocul od rammsteinu to
VY STE ULTRA KOKOTI ANI JEDEN KOMENT CO BY MI ODPOVEDAL LEN ZAVIDITEZE VY NATO NEMATE, VY BUZNY JAK MI MOZU NARAST KOZY Z TESTOSTERONU CO JE MUZSKY POHLAVNY HORMON DPC:...
@sexywoman
Pri enormnom užiti testosteronu nastava tzv Lambardov efekt a to je premena testosteronu na žensky čo ma za nasledok tenky hlas,zmenšenie prirodzenia a ochabnutie svalov a zastavena produkcia spermii
Výskyt gyna ako následok konzumácie steroidov nie je zatiaľ presne objasnený. Avšak vedecké štúdie popisujú tento defekt vo všeobecnosti nasledovne: AS blokujú uvoľňovanie hormónov, ktoré stimulujú semenníky. Tie sa potom stávajú dysfunkčnými a zmenšujú sa, resp. produkcia testosterónu a spermií už nie je na takej úrovni. Hladina testosterónu klesne až na takú hodnotu, keď prirodzene vyskytujúce sa ženské hormóny (pri absencií dostatočnej úrovne vlastného testosterónu, či syntetických steroidov) začnú dominovať. Užívanie steroidov sa najčastejšie cykluje systémom nasadenie AS a vysadenie AS. Hladina testosterónu a anabolických steroidov môže byť extrémne nízka práve v bode cyklu, keď sú semenníky zakrpatené a ďalšie AS neužívate. A práve tu sa môže vyskytnúť gynekomastia.
nic ti to nezvysi. Veris aj reklamam, co ti predlzia penis o 10cm? same shit.
A btw testosteron sa aromatizuje na estrogen, preto pri kure sa moze zrobit gyno. takze klud.
@sexywoman@8 ked si telo dopujes testosteronom tak ti ho prestanu vyrabat semenniky + ked je v tele vela muzskeho pohlavneho hormonu tak telo zacne tvorit zensky pohlavny hormon (estrogen) preto mavaju kulturisti ktori si pichali anabolika scvrknuty penis alebo gynekomastiu (prsia sa im zvacsia az tak ze vyzeraju ako zenske)
@bentley penis sa nezmensuje, neviem skade na tie vymysly chodite. A takisto gyno sa da zabranit a aj dostat spat produkciu testosteronu ale to neni na toto forum
Nepocuvaj ich,oni nevedia,pomoze ti to.Ja som si to kupil a davkoval som to dvojnasobne a testosteron sa mi zvysil o 600%.Za tyzden mi vsade na tele narastli svaly dokonca aj trapez som mal na kazdej strane dvojity.Hlas som mal jak Darth Vader ci jak sa pise proste ked som na ulici na niekoho zhukol dosral sa a zgrcal na supu. Ked si to kupis garantujem ti ze budes spravny chlap.
@bentley to je slabe akoze ako pomoc neco urobi no vraj. To je skor lepsie pre starisch muzov, ze to moze zvysit produkciu tst @matwejo z toho jeho produktu nic, akurat prijde tak zbytocne o 30 eur bez vysledku
A pochybujem, ze pri jeho "inteligencii" bude teraz schopny na neco ine
nic sa ti nestane, kozy mas aj bez toho a penis uz tiez davno scvrknuty. akurat ta mozno uz konecne prestanu sikanovat ked nebudes mat ten hlas jak richard stanke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ved on uvažuje o kupe syntolu
Pri enormnom užiti testosteronu nastava tzv Lambardov efekt a to je premena testosteronu na žensky čo ma za nasledok tenky hlas,zmenšenie prirodzenia a ochabnutie svalov a zastavena produkcia spermii
Gynekomastia
Výskyt gyna ako následok konzumácie steroidov nie je zatiaľ presne objasnený. Avšak vedecké štúdie popisujú tento defekt vo všeobecnosti nasledovne: AS blokujú uvoľňovanie hormónov, ktoré stimulujú semenníky. Tie sa potom stávajú dysfunkčnými a zmenšujú sa, resp. produkcia testosterónu a spermií už nie je na takej úrovni. Hladina testosterónu klesne až na takú hodnotu, keď prirodzene vyskytujúce sa ženské hormóny (pri absencií dostatočnej úrovne vlastného testosterónu, či syntetických steroidov) začnú dominovať. Užívanie steroidov sa najčastejšie cykluje systémom nasadenie AS a vysadenie AS. Hladina testosterónu a anabolických steroidov môže byť extrémne nízka práve v bode cyklu, keď sú semenníky zakrpatené a ďalšie AS neužívate. A práve tu sa môže vyskytnúť gynekomastia.
Viac tu: » vsetkooanabolikach.webnode.sk/vedlajsie-ucink...
A btw testosteron sa aromatizuje na estrogen, preto pri kure sa moze zrobit gyno. takze klud.
Lebo je chuj a to je važna diagnoza
je sprosty a doplati na to...
@matwejo z toho jeho produktu nic, akurat prijde tak zbytocne o 30 eur bez vysledku
A pochybujem, ze pri jeho "inteligencii" bude teraz schopny na neco ine