tak, neviem, kedy som mala s hocikým z rodiny takú dlhú debatu, ale teoreticky sa to v tomto prípade môže zvrtnúť na konšpirácie/históriu/mytológiu (vrátane náboženstiev), a za týchto okolností si to viem vcelku predstaviť
Ja som s otcom len občas a to si tiež príliš nemáme čo povedať. A ak sa náhodou aj začneme rozprávať, nemu nonstop zvoní mobil a musí dačo vybavovať a riešiť. Čiže aj to je taký rozhovor nahovno keďže je stále prerušovaný. Ale inak sa s ním rozprávať dá ak sa trafí téma. Problém je, že poriadne ani neviem, čo ho zaujíma a baví
keby za mnou nááááá...hodou prišiel niekedy,a spomenul si že má aj nejakú dcéru tak určite by sa vypytoval...no dočkal by sa prostých odpovedí typu "hmm" ,"možno." a podobne... :/
ak by som náhodou dostala možnosť, že by som s ním bola, čo určite, na milión percent nehrozí tak by som si s ním mala čo povedať, aj celý deň....a aj keby nie, tak by som bola šťastná a vďačná len kvôli tomu, že by som s ním bola......stačilo by mi bohate len to, že by som bola pri ňom, a mohla ho vidieť, a chytiť ho, a objať ho...........
Čas od času, keď je niečo konkrétne, praktické na riešenie, vieme sa rozprávať aj dlhšie než pár minút, ale vzhľadom na jeho povahu na zabitie a na to, že máme úplne úplne úplne iné záľuby...
nemám si s ním totiž moc čo povedať, ale niekedy má takú mudrujúcu filozofickú chvíľku a vtedy sa s ním viem baviť aj 2 hodiny a to sa len "hádame" o tom, kto z nás má pravdu
asi ano, ale malokedy sa stava, ze mame 2 hodiny na to sa rozpravat. vidime sa malo, aj ked byvame spolu, ale ked ja som doma tak on nie je a naopak. mame iny harmonogram dna.
celý čas nie. nie žeby sme si nemali čo povedať, ale radi spoločne mlčíme. len keď sa bavíme o knihách, tak logicky hovoríme, ale to býva tak max 15 minút. Aj keď sme spolu vkuse pol dňa, tak komunikácia prebieha štýlom: Podaj mi kladivo/ sekeru ... ; Kde nám zmizol pes? ; Už bude obed.
pokiaľ by to bolo o peniazoch,autách,materiálnych veciach,škole a otom čo chce ON a o tom čo má a bude mať ON (a ak by medzitým mohol nadávať,podkopávať mi sebavedomie) tak áno.
nedávno som za ním bola po pol roku a.. nuž po tretej vete mi prišlo tak trošilinka zle.vydržala som polhodinu a so slzami v očiach a otázkou v hlave,že kto je tento človek,som odišla..
ale áno určite, nemám problémový vzťah ani s otcom (i keď niektoré veci mi na jeho správaní vadia, ale ako taký vzťah to neovplyvňuje všeobecne) a ani s mamou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
ale ASI aj viac s otcom ako s mamou
a teraz to hocikedy dokážeme Aj s mamou
dufam,ze ja budém iny otec..
nepadlo ani slovo
ale to už nie je k veci...
a asi záleží aj od jeho nálady..
nemám si s ním totiž moc čo povedať, ale niekedy má takú mudrujúcu filozofickú chvíľku a vtedy sa s ním viem baviť aj 2 hodiny a to sa len "hádame" o tom, kto z nás má pravdu
nedávno som za ním bola po pol roku a.. nuž po tretej vete mi prišlo tak trošilinka zle.vydržala som polhodinu a so slzami v očiach a otázkou v hlave,že kto je tento človek,som odišla..
S otcom,no nemáme o čom,keďže ho vidím raz za rok.