momentalne by som slakamkolvek kde su kopcene jake...v poslednej dobe sa snazim dopracovat pri stiavnicu aspon a stale neuspesne...a pritom to je tu kusok...ale aj take tatry by som si dala,alebo pieniny...mmm a furt nist,a leto sa nam krati
@kat To viem, určite sa tam dá spoznať veľa ľudí, ale je iné sa zabávať a spoznávať ľudí keď tam ideš s kamarátmi, a ine keď tam ideš s rodičmi na rodinnú dovolenku.
Tatry nepoznám, sám nočný život Tatier skúmať nebudem (s rodičmi tiež nie), čiže...
Na hrebeni Veľkej Fatry je taká časť...od Chary pod Boryšovom (alebo Borišovom?) asi tri hodiny po už ani neviem čo smerom na Staré Hory.. Je to tá najkrajšia časť slovenskej prírody, akú som kedy videl. Skvelé na tom bolo aj to, že som tam bol na začiatku júna a bol tam sneh, mohol som sa po ňom spúšťať.
V Tatrach som bol len raz aj to ked som mal 6 rokov, takze moc ma to nelaka. Ale urcite by som opat velmi rad isiel do Vratnej doliny, alebo do Slovenskeho raja. Kazdopadne najlepsia dovolenka aku si viem na slovensku predstavit, je navsteva vacsiny hradov od zapadu az na vychod..
@nikeboy juznu afriku ti odporucam, krajsiu krajinu som este nevidel. a aj tie cernosske stvrte su zaujimave, ak mas gule urcite navstiv Alexandriu, ci Soweto
@tommyhot dakujem aj ked..si raz vravel-pisal ze nieje tam az tak bezpecno. myslim mimo strazenich miest. treba na navstevu juznej afriki vela penazii???
Bezpecne tam nie je ani v stvrtiach ktore su strazene 24 hodin denne ochrankou, ohradene dvojmetrovym murom s elektrickym oplotenim.
Cca 25 tisic das na letenku, a na zivot vela minies len za byvanie. Potraviny su tam v prepocte asi take lacne/drahe ako u nas ked sme este neboli v EU (pre nich je to lacne, lebo v prepocte su tie platy niekolko nasobne vyssie). Len rataj s tym, ze tam bez auta ani na krok - teda ak nie si samovrah. Ale aj tak je to pekna krajina, nebyt tych ciernych opic, tak radost zit.
Tam mozes jazdit pod dozorom sofera uz od 16tich mam taky pocit I ked neodporucam, kedze cernosi tam jazdia jak prijebani. Zastavia s tymi ich taxiko-busmi hocikedy na zelenu uprostred krizovatky a nastupuju vystupuju, jak keby sa nechumelilo.
Krajina je tam fakt krasna, niekde na turach a tak, stretnes neslusneho cernocha len malokedy. Tam uz je potom skor problem s afrikancami (prvi belosi v afrike)..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Keď už tak niekde k vode, Šírava, Domaša atd.
ak je clovek vynaliezavy, vie sa vsade zabavit
a ešte sa mi páči Orava a Martin a Žilina a Banská Štiavnica a tak
Tatry...okolie BS...Slovensky raj...Orava...Spis...krasa
a samozrejme STUROVO!
alebo si si mal vziat kamarata so sebou...
Tatry nepoznám, sám nočný život Tatier skúmať nebudem (s rodičmi tiež nie), čiže...
Cca 25 tisic das na letenku, a na zivot vela minies len za byvanie. Potraviny su tam v prepocte asi take lacne/drahe ako u nas ked sme este neboli v EU (pre nich je to lacne, lebo v prepocte su tie platy niekolko nasobne vyssie). Len rataj s tym, ze tam bez auta ani na krok - teda ak nie si samovrah. Ale aj tak je to pekna krajina, nebyt tych ciernych opic, tak radost zit.
Krajina je tam fakt krasna, niekde na turach a tak, stretnes neslusneho cernocha len malokedy. Tam uz je potom skor problem s afrikancami (prvi belosi v afrike)..
aha. a preco??co su tii afrikanci nejaki zly??
no ako sú krásne (na pohľad, lebo ja a turistika nejdeme dokopy) ale nuda nuda nuda a draho draho draho.
tiež by som súhlasila že hrady sú to naj na Slovensku. Ale inak je to tu bieda.
Ja každý rok v lete som na Slovensku,doma a nezažila som leto,kedy by som nemala kam ísť,kedy by som nevidela niečo pekné.
Určite sú tu krásne hrady,zámky,zrúcaniny,jaskyne,rôzne atrakcie v prírode...
Mám rada naše aquaparky,ale aj vodopády,jazerá,hory,priehrady...
Určite je krásne v okolí Martina,Orava,Liptov,ale napríklad teraz sa zas chystáme na juh,do Štúrova,lebo vždy sme chodili len na sever...
Ja nechápem či sú všetci tak nenormálne scestovaní,keď si dovolia tvrdiť,ako je toho na Slovensku málo...
Aaa este Slovensky Raj=D