@ouch ako vincent? vžiť sa donho? preboha.... len to nie :/ ako do jeho vnímatia keď mal manické obdobie ok ale toho ostatku :/ však mal tak neskutočne smutný a osamelý život! :/
bola by sranda byť inak Haraldom Krásnovlasým... by ma zaujímalo či bol pyšný na svoje vlasy, či mu ch chválili keď ho takto pomenovali a či mal úchylku staranie sa o ne a či hysterčil kôli nim
@sugy1 páčilo sa mi "zrazu som dostal ženskú chuť pokľaknúť" v ktorejsi básni neviem, keď tak mi viac hovoria jeho skôr avantgardné veci a v tom mi viac vyhovuje Apollinaire ale aj Rimbauda mám rada, nehovorím, že nie, ale mám aj obľúbenejších.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
alebo Frida Kahlo.
alebo Mária Antoinetta.
alebo Winston Churchill.
bola by sranda byť inak Haraldom Krásnovlasým... by ma zaujímalo či bol pyšný na svoje vlasy, či mu ch chválili keď ho takto pomenovali a či mal úchylku staranie sa o ne a či hysterčil kôli nim
da vinci
bathoryová
johanka z arku
a ešte by som chcela byť Virginiou Woolfovou alebo tým týpkom, čo vydával Kafkove knihy. ooooooooo, a chcela by som byť Chrisom McCandlessom.
Alebo taký Bernini.
Vivaldi.
Hmm... neviem...
ale určite žiadny diktátor. Iba ak by som to poňal ako @padres a spravil službičku pre spoločnosť.
keď už niekto z prekliatych, tak Baudelaire.