napríklad o dievčati, čo sa prisťahuje do cudzieho mesta, nik ju tam nebude mať rád, až kým si nezačne so záhadným spolužiakom, z ktorého sa vykľuje... trebárs vodník
mám rozpísanú o tom ako môj kocúr dostal reč. V podstate ako by bol môj kamarát v mačacej podobe. No zatiaľ som napísal len pár strán akosi sa mi nechce pokračovať....
ja nemam schpnost vyjadrovat sa nejak inteligentne a este ked pisem tak to uz vobec asi to je aj videt na mojich komentoch ale keby som mal taku schopnost tak by to bolo asi o mojom zivote a o zivote ako takom proste skurveny svet atď...
@anzu ale ono by to nebolo také odveci, viem o jednej babe, čo vydala knihu s hentakou tematikou (síce sa nedostala až k vodníkom a dementorom), ale oháňala sa originalitou a pisateľskými schopnosťami, pričom jej oboje chýbalo, takže moje by nebol zas tak neoriginálny nápad
@mielikki ja som sa viac smiala na @15 ale aj ten koment hore je fajn, aj by som povedala, že still a better love story, than twilight, ale ono to vlastne je twilight, s tým rozdielom, že bella bola na novej škole obľúbená.
ked som bola mala pisala som take retardovane knihy...akoze o dvoch dievcatach../aj moji dvaja starsi bratia pisali ako mali knihy,pre zmenu o dvoch chlapcoch /
O prefetovanom adminovi fora ktory v rausi dostava chut sa hrat na Boha a zacne vymazavat diskusie ktore su nad jeho chapanie pretoze v nich vidi ohrozenie svojej bozskosti. Pomali mu na forum prestanu chodit ludia az na sietich s ktorymi si zacne pisat a spriateli sa s nimi. Po zisteni, ze tyto jediny priatelia ktorych ma su len boti, pocitacove programi, zomiera na predavkovanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
alebo o tom, o čom už mám napísané/rozpísané
napríklad o dievčati, čo sa prisťahuje do cudzieho mesta, nik ju tam nebude mať rád, až kým si nezačne so záhadným spolužiakom, z ktorého sa vykľuje... trebárs vodník
alebo dementor
alebo vodník, čo je dementorom
Momentálne mám k tomu celkom blízko..
nie, vážne, toľkokrát to tu už bolo...
a? ...keď ti to vadí načo k tomu vôbec niečo píšeš?
Nemyslím si že túto ,,poruchu´´ má každá žena
a ako som mala vedieť, keď si neoznačila, ktoré?
(a komenty typu 15 mi budete musieť ešte nejaký čas odpúšťať, kým to nedopozerám a neprestane mi z toho hrabať
čítanie pre dospelých