Ak by ste sa dozvedeli, že vás spolužiak začal spievať, a fakt dobre, mali by ste pred ním "väčsi respekt?" :D
Chcem začať spievať, zatial pracujem na jednom songu, ktorý je fakt dobrý... Budu mať spolužiaci predomnou respekt? Akože myslím že či ma budu považovať za "eso" alebo tak, vsak viete
Lebo si už každý večer predstavujem, že ked budem mať aspon 5 so
To bolo myslené obrazne... Na začiatku ma nikdo nebude poznať, samozrejme, ale ak budu predpoklady ukazovať že onedlho budem slavnejsi jak nwm kdo, ak stupnica pozeranosti bude stupať o 150% den čo den....
@admin@tomas inak prečo mám v @0 napísané že "19 ročný chalan" a profilovka celá čierna, ked som to zmenil na celu bielu a 22 ročný chalan? V @2 už je to normálne, ale v @0 ee... -.-
v prvom rade skús sa prestať preceňovať, takých ľudí ako ty tu bolo more a iba jeden z miliona to naozaj dokázal
btw k tvojej otázke, ja by som pred tebou rešpekt nemala, ani pred nikým takým, môj postoj by bol rovnaký ako ten, čo som mala predtým k danému človeku
@qwedsayxc no ja to vidím dobre, ale ono sa to ukladá vo fórach na nejakú dobu a refreshuje sa to, niektoré veci raz za hodinu, niektoré raz za deň. tuto je asi pomalý refresh.
@etelnair Už som ti písal, že tvoj fotrík to mal streknuť do hajzla a nie do tvojej matere.... @spiralfaust Jaaaj, to si ty, čo ma dvoch buzerantskych fotrov???
A ktorého nenaučili, že to, že sa chce niekdo pobiť, este neznamená, že chce byť bitkár, že sa chce tomu venovať... A aj keby bol niekdo bitkár, znamená to, že nemôže spievať ani za nič??? Vsak vsetci speváci sa dobre biju.... to len tvoji milovaní buzerantikovia ťa naučili, že vsetko je jemné, spievať sa má "Saľaľa, Saľaľa"... a spev a bitka je niečo ako den a noc...
A vy ostatní, čo písete ze zo mna nič nebude, ste zakomplexovaní buzeranti!!! áno, ste buzeranti a každý to o vás vie!!! Lebo to len mozog, čo nie je v poriadku, dkáže vedieť, či z niekoho bude spevák aj napriek tomu, že ho nikdy nevidel, nepozná ho, a ani nepozná jeho HLAS!!! Lolovia, buzerantstvo vás bude prenasledovať celý život, a ja budem cestovať po svete ako najväčsia hviezda!!!! A vás budu mlátiť normálny ludia!!!
@14 a ten čo má dvoch buzerantov rodičov.... este ti nepovedali že si adoptovaný? Jaaaj, to bude ale sok!!! Ked zistís, že aby mohlo byť decko, musí byť MUZ a ZENA, nie muž a muž, ani žena a žena... Aby bola elektrická energia, musí ísť kábel do zástrčky, nie kábel do kábla, ani zástrčka do zástrčky....
Alebo o tom už vies? Už ťa zatiahli do ich "hrátok"?
@etelair To mi pripomina chudáka chlápka ktorému žiadna nedala.... že ty si este panic!! Kolko más rokov? Odhadhujem okolo.... okolo 40?
Lolo, 40 rokov a panic, ... To ti musí aj hnyť už nie? TY FAKT HNYJES ODSPODU? Napchám ti tu tvoju mačaciu gebulu do mamkinej piče, pardon... ty mas tiež dvoch buzerantov rodičov?
@qwedsayxc počúvaj ma milášku, ty si vážne myslíš, že stať sa svetoznámym spevákom, pred ktorým budú mať všetci rešpekt je skutočne také jednoduché? Veď keby to tak bolo, tak je každý človek, čo vie spievať aspoň trošíčku čisto, spevákom....
Mimochodom, ako vieš, že na to máš? Už si pred niekým spieval? Ohodnotil už tvoj spev niekto? Lebo sám človek nedokáže objektívne posúdiť svoj hlas, lebo ho nepočuje, resp. počuje ho inak, ako znie v skutočnosti...
@tarassaco Zaujímavé, že o tom nikdo nevie, že svoj hlas počujem uplne inak ako ho počuju ostatní... Mám hrubý super hlas, a v skutočnosti môžem mať upiskaní tenký hlas ktorý spev nevidel ani z lietadla? O.o
@littlesecret69 ty si tiež taký výprdok, kríženec cigána a konských gulí čo si myslí že su hustý jak pribináčik a pritom su len parazity čo sa priživuju na vlastných materách...
Nemôžem súdiť do hĺbky, ale na základe minimálne tejto diskusie by som si trúfla povedať, že by si tých veľa zhliadnutí skutočne mal. Ako videá fail compilation alebo fun in russia.
@qwedsayxc ten text sa mi nechce čítať nezaujíma ma tvoj životný story to akože o tom chceš spievať song o svojich fotríkoch? GJ a všetci speváci sú bitkári Ty si fakt zrezaný že? to môžeš spievať v krčme a tam ťa aj zbiju aj ti ukážu lásku akú prežívajú tvoji fotríkovia keď o nich tak ľúbiš písať
@41 a ešte doplním.. neoznačuj ma ty opičí potrat... ďakujem :3 ak maš ešte niečo na srdiečku tak za kardiológom choď.. toť vše čo som ti chcel odkázať pozdrav tatka a aj toho druheho..
Wat? A ty máš 22 rokov? Fakt? Prosím, že sa mi to len sníva alebo sa tento svet fakt rúca do záhuby. Ako môže mať niekto tak vysoké ego? Keby si nám dal ukážku, tak nepoviem, ale každý názor O KTORÝ SI ŽIADAL, okomentuješ tými trapnými klišé ,,od*ebmi''.. Keďže vieš písať, tak súdim, že si človek, inak by som volila usmrtenie, pretože žiadne zviera si nezaslúži takto trpieť. Panebože, ochráň nás
...Myslieť s io niekom,že je lepší človek,pretože má talent na spev ? ..Rešpekt ?za to,že spieva ?maximálne obdiv ...
No a pokial spievaš zle tak určite ta každý vysmeje (všimnú si ťa neboj) ..
No a pokial spievaš dobre,neboj sa nájdu sa aj ovce ktoré sa ti budú strkať do riti ..gratulujem k takýmto "kamarátom"
Už len po tomto fore si u mňa zafixovaný ako hlapec s rešpektom -55% doteraz to bola nula , a aj keby bol s teba ďalší Justinko ... nie tú laťku nezdvihneš .......
@qwedsayxc to, čo tu ukazuješ, nie je príliš verenie si, ale až niečo neuveriteľné, ani nevieš, či sa uchytíš, a žijeme v dobe, kedy ružinovské štúdio mi dokáže spraviť za 120 € totálny dobrý hit, mega úžasne upravený :3
takže už ani nejde o to, aby niekto vedel spievať, ale len o to, či sa dokáže angažovať
keď nemáš ani fotku, pochybujem, že máš nejaké predpoklady dostať sa medzi hudobné trendy
Nikto Ťa nikdy nebude rešpektovať pretože niečo dokážeš napr. aj spievať. Rešpekt sa musí vybojovať, alebo ho daná osoba vzbudzuje prirodzene.
Za to, že niečo dosiahneš môžeš dostať tak obdiv a uznanie ale rešpekt nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
btw k tvojej otázke, ja by som pred tebou rešpekt nemala, ani pred nikým takým, môj postoj by bol rovnaký ako ten, čo som mala predtým k danému človeku
ešte nedávno si chcel byť bitkár a neviem čo a teraz tu trollíš o spievaní.. ty už prestaň toľko chľastať
@spiralfaust Jaaaj, to si ty, čo ma dvoch buzerantskych fotrov???
A ktorého nenaučili, že to, že sa chce niekdo pobiť, este neznamená, že chce byť bitkár, že sa chce tomu venovať... A aj keby bol niekdo bitkár, znamená to, že nemôže spievať ani za nič??? Vsak vsetci speváci sa dobre biju.... to len tvoji milovaní buzerantikovia ťa naučili, že vsetko je jemné, spievať sa má "Saľaľa, Saľaľa"... a spev a bitka je niečo ako den a noc...
A vy ostatní, čo písete ze zo mna nič nebude, ste zakomplexovaní buzeranti!!! áno, ste buzeranti a každý to o vás vie!!! Lebo to len mozog, čo nie je v poriadku, dkáže vedieť, či z niekoho bude spevák aj napriek tomu, že ho nikdy nevidel, nepozná ho, a ani nepozná jeho HLAS!!! Lolovia, buzerantstvo vás bude prenasledovať celý život, a ja budem cestovať po svete ako najväčsia hviezda!!!! A vás budu mlátiť normálny ludia!!!
Alebo o tom už vies? Už ťa zatiahli do ich "hrátok"?
Lolo, 40 rokov a panic, ... To ti musí aj hnyť už nie? TY FAKT HNYJES ODSPODU? Napchám ti tu tvoju mačaciu gebulu do mamkinej piče, pardon... ty mas tiež dvoch buzerantov rodičov?
@firestorm áno?
Mimochodom, ako vieš, že na to máš? Už si pred niekým spieval? Ohodnotil už tvoj spev niekto? Lebo sám človek nedokáže objektívne posúdiť svoj hlas, lebo ho nepočuje, resp. počuje ho inak, ako znie v skutočnosti...
A neodpovedal si mi - už ťa niekto niekedy počul spievať?
a @1
No a pokial spievaš zle tak určite ta každý vysmeje (všimnú si ťa neboj) ..
No a pokial spievaš dobre,neboj sa nájdu sa aj ovce ktoré sa ti budú strkať do riti ..gratulujem k takýmto "kamarátom"
takže už ani nejde o to, aby niekto vedel spievať, ale len o to, či sa dokáže angažovať
keď nemáš ani fotku, pochybujem, že máš nejaké predpoklady dostať sa medzi hudobné trendy
Rešpekt ide z povahy človeka nie z milióny videní (aj ja hovorím obrazne) Aj keby bol tvoj otec Mc Erik alebo Božskej Kája.
Za to, že niečo dosiahneš môžeš dostať tak obdiv a uznanie ale rešpekt nie.
- ten kokot
- ktory?
- ten co spieva furt
- jaaaj
keep calm and stop feeding troll