Tak ja som moju bývalú zobral na plážový piknik pri západe slnka, čo sa skončilo naháňačkou s policajtmi. Čo by človek nespravil pre svoju lásku. Ako dobre, že už žiadnu nemám...
cista ryza.... ....clovek chce vediet kam by ste teoreticky vzali svoju polovicku ked by ste nejaku mali a vacsina miesto toho, aby uviedla nieco konkretne uviedla sere na to a uvedie, ze nema partnera....zosikam sa asi
kedze mam velmi rad hory tak by som ju urcite vzal niekam do prirody na kvazi picnic...keby vyslo pocasie tak to by bola uplna parada...
avsak kedze nemam priatelku tak som uviedol poslednu moznost
tak valentin zas neni o tom, ze to clovek zachranuje bo sa nevenuje cely rok abo tak...sak ani vasim rodicom neprejavujete jak ich mate radi kazdy den, preto je den otcov a den matiek....
Navyse keby Vam mal cely rok preukazovat naklonnost a kupovat darceky jak na valnetina ta by ste svojho partnera asi zruinovali....
Ja osobne si nezakladam vztah na materialnych statkoch, bohate mi staci ked sme spolu a prejavi mi ako velmi ma ma rada, viac mi netreba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
do tatier
alebo na ine miesto, co mame obaja radi
(bez irónie )
kedze mam velmi rad hory tak by som ju urcite vzal niekam do prirody na kvazi picnic...keby vyslo pocasie tak to by bola uplna parada...
avsak kedze nemam priatelku tak som uviedol poslednu moznost
Ale asi by som skôr volila večeru doma, potom vaňu a postel
(99% aj tak nepochopi co tu pisem slight_smile:
ale inak ked ma chcete pozvat tak les,luka, cintorin alebo nejaky poriadny koncertik
Navyse keby Vam mal cely rok preukazovat naklonnost a kupovat darceky jak na valnetina ta by ste svojho partnera asi zruinovali....
Ja osobne si nezakladam vztah na materialnych statkoch, bohate mi staci ked sme spolu a prejavi mi ako velmi ma ma rada, viac mi netreba