kvalitný španielsky ska punk je ten team, no a minulý týždeň som sa na nich super zabavila, polovicu koncertu som paľovi vkladal do úst slová o tom, aká som super a madona a neviem čo ešte
ale inak, chcem ísť na smolu a hrušky, chcem ísť ešte raz na kubiz, chcem ísť na basta fidel a chcem ísť strašne moc na HTčko, chcem ich čo najskôr vidieť, ale je to ďaleko ešte.
neznasam slovcenske pesnicky, slovenske skupiny a slovenskych spevakou isla by som na koncert Lady Gagy Michaela jacksona (keby zil ) proste na niekzo a ameriky
na horkyze.. naposledy som ich koncert nestihla lebo sme to nemohli najst ale pocula som aspon shanghai cola na druhej strane seneckych jazier tak pojdem na minikvas do modry. nemozem si to uz nechat ujst.
a chcela som ist na tarju. ale aj to mi nejako nevyslo disappointed:(((
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
2 roky som cakal kedy sa ukazu na zapade
a teraz boli na topfeste.. najlepsi koncert
ale inak, chcem ísť na smolu a hrušky, chcem ísť ešte raz na kubiz, chcem ísť na basta fidel a chcem ísť strašne moc na HTčko, chcem ich čo najskôr vidieť, ale je to ďaleko ešte.
a chcela som ist na tarju. ale aj to mi nejako nevyslo disappointed:(((