Chlapce moj zlaty, tebe treba v prvom rade este dospiet, aby si vobec pochopil o com je sex. Ak nie si vecny k teme, tak sa prosim ta laskavo zdrz akychkolvek komentarov. Tato anketa bola vytvorena za istym ucelom.
Ja som dost tolerantny a viem sa prisposobit partnerke, ako to jej najviac vyhovuje. Napisem to takto, viac mi vyhovuje, ked sa to urobi do ustociek, potom nie je co upratovat po sebe.
Su tu na vyber dve moznosti, treba sa na to pozriet konstruktivne a zvolit tu lepsiu, co som urobil aj ja Je zbytocne o tom dalej spekulovat, proste splech
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ak by si si musela vybrat len jednu z moznosti?
Tak to by si musela natrafit na riadneho slona, co by mal tolko semena
Precitaj si poriadne este raz znenie ankety, odporujes si.
preco na slona? staci 3 dni nehonit a mas,hm
A to mas odkial taketo informacie? Na nieco take treba litre semena.
mam na to svoj zdroj
Chlapce moj zlaty, tebe treba v prvom rade este dospiet, aby si vobec pochopil o com je sex. Ak nie si vecny k teme, tak sa prosim ta laskavo zdrz akychkolvek komentarov. Tato anketa bola vytvorena za istym ucelom.
Ja som dost tolerantny a viem sa prisposobit partnerke, ako to jej najviac vyhovuje. Napisem to takto, viac mi vyhovuje, ked sa to urobi do ustociek, potom nie je co upratovat po sebe.
na pecen
..kvak..
Pozri sa na vec takto, kazdemu sa paci nieco ine a ma iny nazor. Ja zase nechapem to tvoje omg ako mozes pisat a nekritizujem to.
Konecne to niekto pochopil.