Stretla, len preto, aby som vedela, že prečo si ma nenechali.... Ale viac asi nie. Ja, keby dám decko na adopciu, tak pokým by si ma samé nenašlo, ja by som sa mu hanbila ozvať, pretože by mi prišlo neskutočne ponižujúce, že som ho nevedela sama vychovať a musel to za mňa urobiť niekto iný...
Nám hovorila psychologička čo robila v detskom domove že tam deti keď ich posielali z detského preč tak im robili veľmi veľa prednášok o tom ako nemajú v žiadnom prípade navštevovať svojich rodičov, lebo o nich začnú javiť záujem keď už majú 18 rokov a to z dôvodu že dostanú veľmi pekné peniaze do začiatku života a ich rodina ich o to bude chcieť obrať. A takto im to duplovali no a jedného dňa ide po ulici a vidí tam žobrať chalana ktorý pred pár mesiacmi odišiel z detského. Do vybavenej práce nechodil a o peniaze ho jeho rodina obrala. Krása.
@anitchka pravda, ale tak, dá sa to čakať že k rodičom pôjdu. Predsa len, ten pocit rodiny im tam chýba a chcú ho zažiť a dočkajú sa akurát tak chladných sviní čo ich chcú obrať o peniaze....
hej. tak si predstavujem, že by to mohla byť zaujímavá skorofilmová scéna.
aj keď sa príliš podobám na mamu, takže nie som.
ale kedysi som chcela zistiť že môj otec nie je môj otec, a že môj otec je v skutočnosti bohatý cudzokrajný chlap. mala som k tomu strašne strašne dlhý román vymyslený.
Určite. Vzťah k adoptívnym rodičom by to nijak nezmenilo, si myslím. A snažila by som sa nepristupovať k tomu s horkosťou, skôr sa snažiť pochopiť, čo ich viedlo k tomu rozhodnutiu a nesúdiť ich priprísne... napokon, druhá alternatíva by bol potrat, to vám príde lepšie? Nikdy nežiť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
vydýchla by som si
Nám hovorila psychologička čo robila v detskom domove že tam deti keď ich posielali z detského preč tak im robili veľmi veľa prednášok o tom ako nemajú v žiadnom prípade navštevovať svojich rodičov, lebo o nich začnú javiť záujem keď už majú 18 rokov a to z dôvodu že dostanú veľmi pekné peniaze do začiatku života a ich rodina ich o to bude chcieť obrať. A takto im to duplovali no a jedného dňa ide po ulici a vidí tam žobrať chalana ktorý pred pár mesiacmi odišiel z detského. Do vybavenej práce nechodil a o peniaze ho jeho rodina obrala. Krása.
ale len raz lebo by som bola zvedava
rodicia su ti co sa o mna starali a nie ti co by ma hodili do domova
inak ja idem teraz urobiť čosi fakt podobné (resp. pokus č. 2 )
Ale neviem...
sám netuším, či by som to chcel
@tobje ten uz tam neni asi rok , mama to pozerava teraz tam je Ludvig
aj keď sa príliš podobám na mamu, takže nie som.
ale kedysi som chcela zistiť že môj otec nie je môj otec, a že môj otec je v skutočnosti bohatý cudzokrajný chlap. mala som k tomu strašne strašne dlhý román vymyslený.