hlasoval som za možnosť nie, ale pozrite sa na moje oči a tie roztiahnuté zreničky. Áno som nadržaný, blíži sa jar a mňa chytá ruja - takže áno, áno, áno a ešte raz áno
@semhamforas Pri tom všetkom tvojom moralizovaní som čakal trochu inú odpoveď ale popravde ani nie som prekvapený. Úplne mi zapadáš tam kam som si ťa priradil, poučuješ iných ale pri tom sám si poriadne pokazený. Zase som raz niekoho správne odhadol na prvý pohľad
@druheja koho moralizujem? Ja tu napríklad napíšem že som proti marihuane a napíšem prečo. Nikomu nenadávam že nefajči to alebo nefetuj. Nech si každý robí čo chce. No nech nerozširujú nepravdivé informaci ako sú takéto látky úplne nezavadné a podobné sračky. A tiež nech si ľudia uvedomia že sa tým podporuje kriminalita a mafie.
@druheja no máš pravdu. Som skazený. To je bez diskusie. Na druhú stranu, mám určité zásady ktoré dodržujem a neporušujem. Nikto neni svätý a som zvedavý koľko ľudí (chalanov) by naozaj povedalo nie. Tu nemyslím nejakú diskotéku ale skôr chatu a podobne.
to čo je za pičovinu aby mi nieto niečo také vravel proste to sa nevraví to sa koná je jedno či si opitý alebo nie...keď to chceš tak to chceš ale ja to mám v piči, ja takéto veci nerobím mám morálne zásady takže nespávam len tak s hocikým
keby bol ten chalan pod vplyvom, tak urcite poviem ze nie... ani keby bol triezvy... musel by mi to povedat krajsie a nie tak sucho, ze vyspi sa so mnou... keby som bola pod vplyvom ja, tak odpoviem: a ty so mnou?
keby som ho nepoznala nie ... keby som ho poznala tiez nie keby som bola starsia a chodili by sme spolu niaku tu dlhsiu dobu tak mozno alebo nie uz som zamotana ... neviem
Záleží od toho, ako je to myslené. Či moj chalan alebo hocijaky iny..pretože ak moj tak by som išla, už som s nim spala tak, ze bol opity...ale s cudzim by som nesla ani keby nieje pod vplyvom alkoholu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
To bola narážka na to "chalan/baba".. ježiš.. nič
Neviem kde vidíš že moralizujem.
no ako inak, samozrejme, čo je viac sexy ako ožran?
Ak by som mal holku, mal s ňou kvalitný vzťah.....nespravil by som to...
(ak by som ju nechcel nasrať..)