nie, lebo som astmatička a... no, v lese sa mi práve najlepšie nedýcha ale taká situácia určite nenastane lebo aj celá moja rodina (aj rodičia a brat) sú tiež astmatici a ten "skvelý čerstvý zdravý vzduch" nám až tak veľmi k zdraviu nepomáha
povedal by som im, ze sa mi nechce, ale siel by som ich sledovat, ci naozaj idu do toho lesa... pretoze urcite chcu na mna nieco usit.. ked mama navari... najprv to dam zozrat psovi, pockam par hodin a ak nezdoche, potom to zjem ja.. a takisto aj vodu.. vzdy pijem iba z cerstvo nacatej flase.. a v noci sa zamykam, ak by ma nahodou chcel niekto zabit.. a ked som v kontakte s nimi, udrzujem co najvacsiu vzdialenost od nich.. pre istotu... nemozem verit nikomu.. hmm ja uz viem... keby ma volaju do lesa.. tak mi je jasne, ze by ma tam chceli zlikvidovat...spinavo bez svedkov.. a zakopat...
Jednoznačne,hoc práve dnes som nešiel aj keď bolo vonku pekne a mama išla a aj mi volala či nejdem,tak som nešiel,ale len preto že nechcem behať po vonku lebo v pondelok a utorok musím byť 100%ne zdravý.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a boli sme k tomu aj vedení od detstva, takže to beriem ako normálnu vec.
Ani s jedným rodičovcom by som nešla.
No zajtra aj tak asi pôjdem.
ale tak možno áno možno nie. Podla okolností.
neviem, minule som išla a neľutovala som. Ale aj tak! Nikdy sa mi s nimi nechce ísť, veľké prehováranie musí byť...radšej idem LEN so súrodencom