šla som vlakom iba dvakrát, raz v otvorenom, tam som mala a v kupečku som šla s kamoškou a keď pri nás sedela cudzia teta, tak som ho mala aj keď ona spala.. a akonáhle vystúpila tak som ho dala na krk to ale bol ešte júl
myslíš kúpé osobné auto? lebo ja v autobuse a vlakom necestujem. keby som cestoval ano nasadil by som si, aby som nikoho nedráždil, že nemám rúško. koniec koncov máš aspoň zakrytý ksicht a málotko ťa rozpozná
Joooj grr zle som hlasovala... Ano mam aj sama, pretoze je to povinne vo vlakoch, a hocikedy moze niekto pristupit, a tym ludom, co si tam pridu sadnut po mne, tam predsa nemusim nadychat
Od začiatku korona situácie som bola len v otvorenom vagóne, ale áno, nechala by som si rúško aj v kupé. Za a) pokiaľ viem, je to povinné. Za b) pracujem v oblasti, kde je rúško povinné, takže ak dám pracovnú dobu v rúšku, zvládla by som s ním aj cestu vlakom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov