Ak pracujes na TPP, tak to musis oznamit pisomne, idealne v dvoch kopiach, z ktorej jednu si podpisanu od zamestnavatela nechas, aby si mal dokaz, ze si dal vypoved ku konkretnemu datumu.
Ak si brigadnik, tak nemusis nikomu nic oznamovat, staci, ze neprides do prace. Ale inak ano, staci ked to oznamis komukolvek (aj kolegovi), nech vedia co je s tebou, keby sa na teba niekto pytal.
akurat v pondelok idem podat vypoved, ale pride mi vtipne, keby to bolo, ze by som len tak neprisiel, asi by neboli nadseny, ze im kradnem tisic eurovy firemny notebook,
Musíš to písomne oznámiť.Buď poslať zamestnávateľovi,alebo mu to priamo doniesť.Výpovedná doba začne plynúť od prvého dňa kalendárneho mesiaca nasledujúceho po doručení výpovede ( napr. ak výpoveď doručíš 9.5., výpovedná doba začne plynúť až od 1.6. ). Pracovný pomer sa skončí uplynutím výpovednej doby.Takže ten mesiac makáš tak či tak ...
...a v tej chvíli, ako duchom cestovateľ zistil, že jedlo nie je vždy zadarmo a že v zime je zima, prišla bolestivá zrážka s tou hnusnou, prízemnou, nudnou realitou.
@ppfx preco mu to takto zneprijemnujes? tebe to moze byt jedno, je to jeho zivot a pytal sa na cosi ine, nie na realitu v nezamestnanosti, ktorej zavaznost urcite pozna aj on sam... ak ma inu predstavu o zivote, co je na tom zle? niekde zacat musi. Neda sa cely zivot driet v jednej fabrike ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ak si brigadnik, tak nemusis nikomu nic oznamovat, staci, ze neprides do prace. Ale inak ano, staci ked to oznamis komukolvek (aj kolegovi), nech vedia co je s tebou, keby sa na teba niekto pytal.