ak by ma niekto videl ist na kupalisko tak bud mam 42 teplotu a halucinacie alebo som sa zblaznila inak si neviem vysvetlit preco by takato situacia co i len cisto hypoteticky mala nastat
ja tam chodim preto aby som nebola furt doma..aj tak si tam len citam a neda sa tam ani moc plavat lebo je to preplnene...ale dost dobre sa mi tam cita super
radsej idem niekam do prirody...nikdy mi nevadila voda v rieke alebo v jazere, pokial to teda fakt nekypelo srackami... a ked uz nieco hentake tak mozno kryta plavaren...ale kupalisko fakt nemusim...
keď som išla cez Trenčianske kupko minulí týždeň v nedeľu a videla som tam tú bandu bláznov, zakrútila sa mi hlava a sľúbila som si, že tou cestou už nikdy nepôjdem.
V poslednom čas enajčastejšie pracovať, keď mam voľno tak robiť spoločnosť kolegyniam čo nemajú voľno, popritom sa kúpať a obzerať pekných chlapov. That's all
vacsinou tam nechodim, nemam zaujem o necudne a oplzle pohlady a nadavky a popiskovania a vseobecne to nemam rada lebo vela ludi je zle a vela HOLYCH ludi este horsie O____________________O
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
asi tak v skratke
ked uz tak na jazero
- emanuel. fetiš.
chill out
sak to uz kde sme ?