a je to totálny újebok, porodila ju mačka čo spávala so všetkými kocúrmi (a možno aj inými zvieratami) v okolí.. a jediná z celého vrhu vydržala až doteraz, to sme si všetci mysleli že tá si dlho nepožije, lebo vyzerala uplne jak postihnutá.. a je strašne škaredá, ale aj tak ju lúúúbime
Teraz mam 6 maciek Cicvor, Medvo a Macchiatto vyzerajú tak ako @mm47 -ho Murina Potom čierneho Lemura, šedo-bielu Snehuru a takú murovano bielu Twiginu
Tu mam mojich oblubencov Cicvora a Snehuru
ale stále mám iné mačky, lebo mi ich pokaždé zrazi auto, ale ich zabije nejaky pes na poli : disappointed:
a ty si akoze myslis, ze niekto z nich bude vediet co tie tvoje kody znamenaju (max zopar ludi) ??? ((-: si rovno mohla napisat v jazyku Na-vi, hehe (((-:
@pumaamravec No sak to stale plati Necudu sa ked sa tam jedneho dna uz nedostanes , tam pri tom mure s vyhladom budem mat obyvacku !
Serie ma ze Petrzalku vsetci beru ako drogove doupě pritom je krajsia , cistejsia , bezpecnejsia ako taka Dubravka si myslim a ani nemusime hovorit o Vrakuni
Preco ? z coho prameni ten strach?
Pockaj pozrem do pivnice , mam tu 2 lode , 7 bombarderov , srnku , ale ziadna puma
@mm47 no tss vsak snad pustis birdzaka dovnutra na navstevu, ostatny nech su vonku
A ja nemam nic proti petrzalke, aj ked stare mesto je stare mesto ale myslim ze aj ruzinov alebo nove mesto su dobre stvrte
a ja sa bojim vsetkych chrobakov a hmyzu celkovo a mravce tam patria tak preto ale odkedy ich mam v nicku co je uz vyse 5 rokov ich mam celkom rada, ale liezt by po mne nemohli
a skoda teda ale keby si ju niekde videl, tak vies komu mas zavolat
@pumaamravec Nie ja nemam rad birdzakov Ale nejake vinimky sa najdu
Presne , tam proste je klud , relativny a cela ta oblast nad hradom sa mi lubi , tak na kopci , rodinne domy , zahrada , clovek ani nemusi byvat niekde na dzedzine
Skor Ruzinov Nove mesto je
Neznasam hmyz , hlavne tie sede chrobaky co boli vzdy pod tehlou ked som u babky zobral zo zeme
a co mas proti novemu mestu? akoze nie je to uplne skvela cast, ale je tam napriklad polus alebo 3 veze, kde chodim nakupovat do alberta, na kavicku pod tri veze a tak nahodou celkom pekne to tam je
sede chrobaky? take nepoznam ale urcite su hnusne tak ako vsetky ostatne ja sa bojim aj motylov
MDD? chces povedat MDŽ, ze?
a podla mna nie je problem najst moje telefonne cislo ked ho mam vycapene v profile takze ked uvidis tu pumu, hned pis alebo volaj!
ked bude kolaudacna party na tvoj hrad, chcem pozvanku
to nezistis ja na tajnom specialnom mieste
motyle maju ksichtiky? myslis tie hnusne sosaky? su skarede a maju velke kridla a tymi sa ma lahko dotknu tak pred nimi sa tazko unika ja mam rada proste zvierata so 4 nohami a jemnou srstou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Volala sa Murina.
a je to totálny újebok, porodila ju mačka čo spávala so všetkými kocúrmi (a možno aj inými zvieratami) v okolí.. a jediná z celého vrhu vydržala až doteraz, to sme si všetci mysleli že tá si dlho nepožije, lebo vyzerala uplne jak postihnutá.. a je strašne škaredá, ale aj tak ju lúúúbime
Tu mam mojich oblubencov Cicvora a Snehuru
ale stále mám iné mačky, lebo mi ich pokaždé zrazi auto, ale ich zabije nejaky pes na poli : disappointed:
ved hovorim:
inak mam ta rad
a druhého experta sme dnes doniesli ešte len domov, má dva mesiace, škoricovú farbu a hrozne kuše
V podstate vyzerá tak isto ako toto:
a ty si akoze myslis, ze niekto z nich bude vediet co tie tvoje kody znamenaju (max zopar ludi) ??? ((-: si rovno mohla napisat v jazyku Na-vi, hehe (((-:
Inak nejaká pouličná zmeska, biely s ryšavým chvostom a ryšavým fľakom na hlave
mená mačiek, čo sme mali predtým: Čičo, Muro, Mafia, Mačka, Saša, Azrael, Salem (Saláma), Orange.... všetko mačky domáce
Tak ešte raz, snáď... Tesi a Bubka.
Kedysi som taku mal
» zvierata.bazar.sk/4102699-prodam-...
To si ty , ja som odtialto kam sa na to hrabe nejake stare mesto
a ano ocelot pumy este nepradavaju
Netusim co je to za cestu ale vyzera pekne , skoro jak v Amerike
O tu vezu neslo ta sa tam len nejak priplietla.
Mas uz aspon mravce ? aj pumčo bude mozno.
a fakt je to pekne, vsak BA
a ja sa mravcov bojim aby som pravdu povedala ale ked mas ty nejaku pumu navyse kludne mi ju daj
Serie ma ze Petrzalku vsetci beru ako drogove doupě pritom je krajsia , cistejsia , bezpecnejsia ako taka Dubravka si myslim a ani nemusime hovorit o Vrakuni
Preco ? z coho prameni ten strach?
Pockaj pozrem do pivnice , mam tu 2 lode , 7 bombarderov , srnku , ale ziadna puma
A ja nemam nic proti petrzalke, aj ked stare mesto je stare mesto ale myslim ze aj ruzinov alebo nove mesto su dobre stvrte
a ja sa bojim vsetkych chrobakov a hmyzu celkovo a mravce tam patria tak preto ale odkedy ich mam v nicku co je uz vyse 5 rokov ich mam celkom rada, ale liezt by po mne nemohli
a skoda teda ale keby si ju niekde videl, tak vies komu mas zavolat
Presne , tam proste je klud , relativny a cela ta oblast nad hradom sa mi lubi , tak na kopci , rodinne domy , zahrada , clovek ani nemusi byvat niekde na dzedzine
Skor Ruzinov Nove mesto je
Neznasam hmyz , hlavne tie sede chrobaky co boli vzdy pod tehlou ked som u babky zobral zo zeme
Kupim ti na MDD mravciu farmu
Na pevnuu?
» www.birdz.sk/editovat/fotoal...
a co mas proti novemu mestu? akoze nie je to uplne skvela cast, ale je tam napriklad polus alebo 3 veze, kde chodim nakupovat do alberta, na kavicku pod tri veze a tak nahodou celkom pekne to tam je
sede chrobaky? take nepoznam ale urcite su hnusne tak ako vsetky ostatne ja sa bojim aj motylov
MDD? chces povedat MDŽ, ze?
a podla mna nie je problem najst moje telefonne cislo ked ho mam vycapene v profile takze ked uvidis tu pumu, hned pis alebo volaj!
Hmm teraz rozmyslam ze kde to vlastne byvas naozaj Nevadi pozrem si to cislo a zistim si ta
Chrobakov chapem ale motyle sak tie su celkom pekne niektore , pomaly letia , taka ksichtiky maju a ty sa ich bojis
to nezistis ja na tajnom specialnom mieste
motyle maju ksichtiky? myslis tie hnusne sosaky? su skarede a maju velke kridla a tymi sa ma lahko dotknu tak pred nimi sa tazko unika ja mam rada proste zvierata so 4 nohami a jemnou srstou