ale prvý krát som šla s tým, že som spravila test a nemala som vôbec nacvičené kužele, druhý krát som spravila kužele, no dostala som prísneho policajta, ktorý dával tie najhoršie križovatky v meste a na prvej maličkosti ma vyhodil a na tretí krát dokonalá bezchybná jazda
na druhy krát jazdu, lebo som s policajtom a inštruktorom vpálil do priekopy a sme sa prevrátili nabok s autom a vyliezali cez okno, hyhyhyhyhyhy.......
Trapas no ale keby som sa mala hodnotiť ja, tak by som to nespravila skôr ten druhý raz. Takže záleží aj od policajta. A ja som neskutočne v aute vystresovaná. Ale nemusíte sa báť, momentálne nešoférujem
ja som to zvladol na prvykrat,testy a ustne skušky celkom v pohode, cvičisko aj ked s trasucou sa nohou na spojke ale da sa povedat že bez problemov, a konečna jazda, no bol dobry policajt, aj moja zručnost bola v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
No na druhy, pekne vsetko aj motorecka
ale prvý krát som šla s tým, že som spravila test a nemala som vôbec nacvičené kužele, druhý krát som spravila kužele, no dostala som prísneho policajta, ktorý dával tie najhoršie križovatky v meste a na prvej maličkosti ma vyhodil a na tretí krát dokonalá bezchybná jazda
snad mi bude ten jeden papier na to stacit O__O
teraz riadim ako ďábel........filip