som zvedavy hlavne preto ze vela ludi odpoveda UTFG ale ja napr nemam rad googlenie lebo opytat sa je podla mna rychlejsie a zaroven lepsie z toho pohladu ze si s niekym pokecam namiesto toho aby som sam bludil netom
@jozo100 tam ide o rozdiel účelu. plus ako hovorí @burble , kontextu. ale v zásade ak chcem mať informáciu, tak googlim. ak chcem pokecať, a som viac zvedavý či a čo o tom vie/si myslí niekto, plus jeho názor, tak sa spýtam
@midnight ano ja viem ze obcas nieje mozne googlit ale napriklad stala sa mi taka vec ze som s niekym pisal a ta druha osoba pouzila cudzie slovo ktore som nepoznal tak som sa nan opytal a vratila sa mi odpoved UTFG ... nech mi nikto netvrdi ze googlom by to bolo rychlejsie... ale verim ze su ludia ktori by sa tvarili ze slovo poznaju ale radsej by ho vygooglili
nechcel som to ale zuzit len na take pripady... lebo mne pripada normalne ze ked niekto nieco nevie tak sa opyta ale tu ked sa niekto opyta tak dostane behom 10minut 10komentarov "UTFG" a ziadny relevantny
a napr moji rodicia by urcite google nepouzili ak sa maju koho opytat
je totiz jasne ze ak sa neni koho opytat tak pouzijem proste google a ked nemam net tak sa proste opytam dokonca face2face ... ale ked sa mam koho opytat ... kto by to mohol vedet alebo o kom viem ze to vie (ako s tym cudzim slovom) tak ja sa radsej opytam no mnohych taka moznost vobec nenapadne a proste googlia ...
tie spominane choroby... mal som uz celkom slusnu kopu zraneni ale nikdy som pri bolestiach v kolenach negooglil ci su to znicene menisky pretazena slacha alebo natrhnuty vaz... ked to bolelo moc tak som zasiel k lekarovi nech mi on povie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
hlavne choroby googlim miesto toho aby som šla k lekárovi
nechcel som to ale zuzit len na take pripady... lebo mne pripada normalne ze ked niekto nieco nevie tak sa opyta ale tu ked sa niekto opyta tak dostane behom 10minut 10komentarov "UTFG" a ziadny relevantny
a napr moji rodicia by urcite google nepouzili ak sa maju koho opytat
je totiz jasne ze ak sa neni koho opytat tak pouzijem proste google a ked nemam net tak sa proste opytam dokonca face2face ... ale ked sa mam koho opytat ... kto by to mohol vedet alebo o kom viem ze to vie (ako s tym cudzim slovom) tak ja sa radsej opytam no mnohych taka moznost vobec nenapadne a proste googlia ...
tie spominane choroby... mal som uz celkom slusnu kopu zraneni ale nikdy som pri bolestiach v kolenach negooglil ci su to znicene menisky pretazena slacha alebo natrhnuty vaz... ked to bolelo moc tak som zasiel k lekarovi nech mi on povie...