Totiž sama robím čašníčku a je to asi tak na pol, ak niekto úplne stíchne a čaká kým odídem cítim sa tak nepríjemne, že si musím pohnúť, ale na druhej strane sa niekedy cítim zase ako vzduch, keď im tam všetko upratujem a beriem a chcem sa ich trebárs spýtať či si ešte niečo dajú ale nemôžem, lebo sú úplne zanietení do rozhovoru (častokrát intímneho a osobného ..
@tomias Nie žeby som ich nejak sledovala, ale táto vtedy bola proste neprehliadnuteľná A taaak to sa teším. Konečne stretnem nejakého birdzáka, okrem tých, ktorých poznám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a @3
@darkkizz ked dojdem kludne sa mozes zastavit a pokecat
A keď je to v mojom domovskom bare, kde ma neraz opil čašník proti mojej vôli na účet podniku, zatiahnem ho/ju do rozhovoru,
Ale hej môžeš
A poďakujem.
Keď s kamoškou preberáme čosi dôverné, tak zvyčajne sme obe nefajčiarky alebo sme v nefajčiarskom podniku
Ale nie. Ako kedy, stíšim sa a poďakujem
a do resy chodim,abo do basketu.a v noci do icka ..
Tak do resy sem tam aj ja
takze od 20teho ma tam vyckavaj
to potesi aj mna takto..vsimol som si tu zopar znamych,ale ti uz tu ani nechodia..