Niektoré sa dajú pozrieť viackrát, niektoré nie
napr. Hannibal sa mi strašne páčil, ale dvakrát by som si to nekukol (už mi tam chýbalo to napätie, keďže som vedel že čo sa stane)
nie, mozno nejake najlepsie momenty, ale cely uz nema zmysel pozerat....vacsinou take filmy/serialy maju silny pribeh, ktory som rad, ze som prezil raz
Ano Ale, ta zas neze cele serial budem odznova pozerat, maximalne nejaku cast Na celý nemám cas, kvoli inym serialom .. a tak film ten istý som pozeral viackrat len ked som bol menši a som pozeral filmy len v TV. Inak filmy viackrat nepozeram, teda az na jeden moj najoblubenejši
hm... asi hej. lebo Black Books som videla cele 3x
ale inak dost nemma rada ked viem co je v kotorom dieli
ale napr Friends som si takmer ista ze som videla kazdu cast tak 5 krat ale medzitym zabudnem na tu vedlajsiu liniu a vtipky takze je pre mna ok vidieit to znova
aj 36492 krat, vsak po prvom raze si nemam sancu pamatat detaily filmu a niektore filmy si vyslovene treba pozriet viac krat, ked maju narocnejsiu zapletku
napr. HP pozeram kazdy rok, ked ide v telke, to je klasicka a zas Mean Girls som videla v originale asi 50x, ze viem cely scenar naspamat
Mna frajer nuti pravidelne tak raz za stvrtroka pozerat Dark Knight trilogiu, ale inak som ziadny film nepozerala viackrat, teda aspon nie sama od seba zeby som si pustila.
Naco ked uz viem co tam bude a ako to skonci Mozno zo serialov Family Guy, tam su hlasky na kt. sa da smiat dookola
páči sa mi to dívať po druhý krát vtedy, keď to so mnou pozerá niekto, kto to ešte nevidel - lebo vtedy tam ostáva zachované to napätie, i keď ja už bezpečne viem, čo sa stane ale baví ma pozerať sa na toho druhého a sledovať jeho reakcie
jaska
seriály, nuž to musí byť naozaj buď niečo, čomá pre mňa kultový význam alebo niečo fakt mega
napr. Kosti, Buffy, Show Billa Cosbyho alebo sfilmované agathy christie
filmy pozerám veľakrát, niektoré mám chuť vidieť zas hneď, iné sa pokúsim s dostatočným odstupom
sú aj skvelé filmy, ktoré sú však žiaľ len na jedno pozretie
seriály som schopná pozerať odznova, Scrubs by som si pozrela ešte raz napr.
a anime mám chuť opakovať, k NANA sa určite vrátim tretíkrát zatiaľ
Ja mám vo zvyku pozrieť si to raz potom o pol/rok roka zase a tak, pri seriáloch tak po 2 rokoch, ja sa vždy držím toho istého a málokedy vyhľadávam nové seriály, filmy alebo hoc aj knihy.
Môj brat je zase opačný prípad. Všetko si pozrie raz a potom to už nechce pozerať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
napr. Hannibal sa mi strašne páčil, ale dvakrát by som si to nekukol (už mi tam chýbalo to napätie, keďže som vedel že čo sa stane)
filmy nehovoriac
ale inak dost nemma rada ked viem co je v kotorom dieli
ale napr Friends som si takmer ista ze som videla kazdu cast tak 5 krat ale medzitym zabudnem na tu vedlajsiu liniu a vtipky takze je pre mna ok vidieit to znova
napr. HP pozeram kazdy rok, ked ide v telke, to je klasicka a zas Mean Girls som videla v originale asi 50x, ze viem cely scenar naspamat
seriály si nepozriem ani prvý krát
filmy viaceré
Naco ked uz viem co tam bude a ako to skonci Mozno zo serialov Family Guy, tam su hlasky na kt. sa da smiat dookola
frasier! ♥
seriály, nuž to musí byť naozaj buď niečo, čomá pre mňa kultový význam alebo niečo fakt mega
napr. Kosti, Buffy, Show Billa Cosbyho alebo sfilmované agathy christie
a filmov je veľa
sú aj skvelé filmy, ktoré sú však žiaľ len na jedno pozretie
seriály som schopná pozerať odznova, Scrubs by som si pozrela ešte raz napr.
a anime mám chuť opakovať, k NANA sa určite vrátim tretíkrát zatiaľ
Môj brat je zase opačný prípad. Všetko si pozrie raz a potom to už nechce pozerať.