boha ty si trtko! co si myslis? ze ti hociktora ukaze za 10 dve? pcá...uz tusim dve paticky bezdomovcov k tomu niecomu mierili" ahoj pekna dievcina nejdes knam? Mi ta potesíme.." Tak im by som prave v tej chvili nejdebla ale takemuto 14 rocnemu chlápätku aj dve nech si zapamata kurvy sa nachadzaju inde
ale ja tu len strúham formy, včera ma jeden čurák zasraný chytil za riť, keď som išla domov, a moje vyhrážky o dolámaných rukách pri ďalšiom pokuse mi akosi uviazli v hrdle, keď som videla koľko ich tam je veľa.... no... hajzel zasraný...
momentálne len ingornujem, ale plánujem dávať aj facky a tak. a nie len tým, ktorí chcú sex, ale aj debilom, ktorí príliš čumia. už mi to neskutočne prekáža.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale zatiaľ sa o to našťastie nikto nepokúšal.
ale ja tu len strúham formy, včera ma jeden čurák zasraný chytil za riť, keď som išla domov, a moje vyhrážky o dolámaných rukách pri ďalšiom pokuse mi akosi uviazli v hrdle, keď som videla koľko ich tam je veľa.... no... hajzel zasraný...